Gebeliğe Hazırlık Testte silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

15082021es

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
129
23
Merhabalar son adet tarihim 8 haziran erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı 5 dakika içerisinde ben görebiliyorum ama fotoğrafta çok dikkatli bakınca görünüyor bakabilir misiniz lütfen

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-05-18-47-37-839_com.whatsapp.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 1.261
  • IMG_20220805_212323.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 1.200
Son düzenleme:
Merhabalar son adet tarihim 8 haziran erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı 5 dakika içerisinde ben görebiliyorum ama fotoğrafta çok dikkatli bakınca görünüyor bakabilir misiniz lütfen
Çok uzun zaman olmuş adet olmayalı çizgi var gibi bence bir kan testi verin

Selamlar kızlar,

Pcos var minik kistlerim Ocak ayından önce zor adet oluyordum tarlusal kullandım 6-7 aydır düzenli adet oluyorum bu ay adetim 6 gün gecikti bugün öğlen test yaptım sizce sonuç nedir? Silik çıktı kistlerden dolayı mı yine gecikmem sizce hamile olabilir miyim? Adet olacak gibi kasık ağrıları giriyor ara ara. Yarın kan vermeye gitmeyi düşünüyorum. Fikir verir misiniz?

Teşekkürler.

Eklentiler

• EE840732-B6C4-4F02-940F-5DA8BFA14588.jpeg
    109,9 KB · Görüntüleme: 702
  • 2E52B023-6AE5-4727-8B13-38AD7FC6E203.jpeg
    96,6 KB · Görüntüleme: 852
Çok uzun zaman olmuş adet olmayalı çizgi var gibi bence bir kan testi verin
Evet uzun zaman oldu 31 temmuzda yine aynı testten yaptım onda bundan çok çok daha az bir çizgi çıktı sonda kan testini 31 temmuzda verdim 1.20 çıktı bugün doktora gittim geç döllenme olabilir dedi testte öncekinden daha belirgin çıktı bilemedim kafam çok karıştı

Umarım vardır ikimizde de kan testi verince sonucu haber eder misiniz bende. Pazartesi vereceğim

Kistiniz filan var mı?

Canım hamile misin bende yaptım az önce silik çizgi çıktı ne durumda sın inşallah hamile yizdir

Eklentiler

• Screenshot_20220806-190959.png
    188,2 KB · Görüntüleme: 1.109
İkimizin testi de çok benziyor henüz bilmiyorum kan testi yaptırmadım sen yaptırdın mı acaba kan tahlili inşallah vardır bebişlerimiz
İnşallah ikimizin de vardır canım benim bugun kasık ağrım var gece de sol kasigim ağrıdı sadece hep ikisi ağrır di neden sadece sol diye tribe girdim bugün de kasik agrim devam edince adet olacam erkenden dedim test yapayım dedim silik görünce cok şaşırdım hala tam olarak sevine medim pazartesi kan vermeye gidecem

Ara ara bende de oluyor kasık ağrısı bazen tek taraflı bazen ikisi birden adetinizz gecikti mi benim 13 gün geçti birde çok gaz problemi var midem bulanıyor sizde belirti var mı

Sizce gebelik varmı kızlar 3 gün öncesinden de yaptım o daha silik çıktı bu arada adetim 3 gün gecikti normalde ama yumurtalamam ne zaman oldu bilmiyorum takip edemedim

Eklentiler

• 5EA843F8-F10A-4619-91DB-8EFDC307537D.jpeg
    45,7 KB · Görüntüleme: 650
Sizce gebelik varmı kızlar 3 gün öncesinden de yaptım o daha silik çıktı bu arada adetim 3 gün gecikti normalde ama yumurtalamam ne zaman oldu bilmiyorum takip edemedim
Hayırlı olsun bence gebelik var çizgi tam net şekilde belli baya koyu kan testi verin tam emin olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…