- 4 Haziran 2022
- 129
- 23
-
- Konu Sahibi 15082021es
Çok uzun zaman olmuş adet olmayalı çizgi var gibi bence bir kan testi verinMerhabalar son adet tarihim 8 haziran erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı 5 dakika içerisinde ben görebiliyorum ama fotoğrafta çok dikkatli bakınca görünüyor bakabilir misiniz lütfen
Evet uzun zaman olduÇok uzun zaman olmuş adet olmayalı çizgi var gibi bence bir kan testi verin
Umarım vardır ikimizde deSelamlar kızlar,
Pcos var minik kistlerimOcak ayından önce zor adet oluyordum tarlusal kullandım 6-7 aydır düzenli adet oluyorum bu ay adetim 6 gün gecikti bugün öğlen test yaptım sizce sonuç nedir? Silik çıktı kistlerden dolayı mı yine gecikmem sizce hamile olabilir miyim? Adet olacak gibi kasık ağrıları giriyor ara ara. Yarın kan vermeye gitmeyi düşünüyorum. Fikir verir misiniz?
Teşekkürler.
Kistiniz filan var mı?Evet uzun zaman oldu31 temmuzda yine aynı testten yaptım onda bundan çok çok daha az bir çizgi çıktı sonda kan testini 31 temmuzda verdim 1.20 çıktı bugün doktora gittim geç döllenme olabilir dedi testte öncekinden daha belirgin çıktı bilemedim kafam çok karıştı
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinUmarım vardır ikimizde dekan testi verince sonucu haber eder misiniz bende. Pazartesi vereceğim
Hayır hiçbir sorunum yok çok şükürKistiniz filan var mı?
İnşallahhhhhİnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinYarın kan vereceğim haber veririm inşallah
Çok şükür inşallah en kısa süre de güzel haberlerinizi alırızHayır hiçbir sorunum yok çok şükür
Canım hamile misin bende yaptım az önce silik çizgi çıktı ne durumda sın inşallah hamile yizdirMerhabalar son adet tarihim 8 haziran erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı 5 dakika içerisinde ben görebiliyorum ama fotoğrafta çok dikkatli bakınca görünüyor bakabilir misiniz lütfen
İkimizin testi de çok benziyor henüz bilmiyorum kan testi yaptırmadım sen yaptırdın mı acaba kan tahlili inşallah vardır bebişlerimizCanım hamile misin bende yaptım az önce silik çizgi çıktı ne durumda sın inşallah hamile yizdir
İnşallah ikimizin de vardır canım benim bugun kasık ağrım var gece de sol kasigim ağrıdı sadece hep ikisi ağrır di neden sadece sol diye tribe girdim bugün de kasik agrim devam edince adet olacam erkenden dedim test yapayım dedim silik görünce cok şaşırdım hala tam olarak sevine medim pazartesi kan vermeye gidecemİkimizin testi de çok benziyor henüz bilmiyorum kan testi yaptırmadım sen yaptırdın mı acaba kan tahlili inşallah vardır bebişlerimiz
Ara ara bende de oluyor kasık ağrısı bazen tek taraflı bazen ikisi birden adetinizz gecikti mi benim 13 gün geçti birde çok gaz problemi var midem bulanıyor sizde belirti var mıİnşallah ikimizin de vardır canım benim bugun kasık ağrım var gece de sol kasigim ağrıdı sadece hep ikisi ağrır di neden sadece sol diye tribe girdim bugün de kasik agrim devam edince adet olacam erkenden dedim test yapayım dedim silik görünce cok şaşırdım hala tam olarak sevine medim pazartesi kan vermeye gidecem
Benim adetime 4 gün var daha sol kasik ağrısı var ateş basması bide akıntım var su gibiAra ara bende de oluyor kasık ağrısı bazen tek taraflı bazen ikisi birden adetinizz gecikti mi benim 13 gün geçti birde çok gaz problemi var midem bulanıyor sizde belirti var mı
Şu gibi akıntı bende de var hatta adet mı oldum acaba diye koşa koşa lavaboya gidiyorumBenim adetime 4 gün var daha sol kasik ağrısı var ateş basması bide akıntım var su gibi
Hayırlı olsun bence gebelik var çizgi tam net şekilde belli baya koyuSizce gebelik varmı kızlar 3 gün öncesinden de yaptım o daha silik çıktı bu arada adetim 3 gün gecikti normalde ama yumurtalamam ne zaman oldu bilmiyorum takip edemedim