- Konu Sahibi 15082021es
Teşekkür ederim canım hep bir kuşku var içimde pazartesi vereceğim inşallahHayırlı olsun bence gebelik var çizgi tam net şekilde belli baya koyu kan testi verin tam emin olursunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım hep bir kuşku var içimde pazartesi vereceğim inşallahHayırlı olsun bence gebelik var çizgi tam net şekilde belli baya koyu kan testi verin tam emin olursunuz
İnşallah herhangi belirti var mı acabaTeşekkür ederim canım hep bir kuşku var içimde pazartesi vereceğim inşallah
Kan verdim hcg 2.30 negatif yazıyor kan sonucumİnşallahhhhh güzel haberlerinizi bekliyorum
Adet geçikmesi sol göğüse giren kıramp vajinalar akıntı ve çok şiddetli kaç dökülmesi ilk kızımda da aynı şeyleri yapmıştım bakalım hayırlısı inşallahİnşallah herhangi belirti var mı acaba
Umarım en kısa zamanda nasip olur üzülmeyinKan verdim hcg 2.30 negatif yazıyor kan sonucum
Vajinal akıntı mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı var bende deAdet geçikmesi sol göğüse giren kıramp vajinalar akıntı ve çok şiddetli kaç dökülmesi ilk kızımda da aynı şeyleri yapmıştım bakalım hayırlısı inşallah
Merhaba kan verdiniz miTeşekkür ederim canım hep bir kuşku var içimde pazartesi vereceğim inşallah
Merhaba canım kan testi yaptırdın mı acabaİnşallah ikimizin de vardır canım benim bugun kasık ağrım var gece de sol kasigim ağrıdı sadece hep ikisi ağrır di neden sadece sol diye tribe girdim bugün de kasik agrim devam edince adet olacam erkenden dedim test yapayım dedim silik görünce cok şaşırdım hala tam olarak sevine medim pazartesi kan vermeye gidecem
Merhaba canım kan testi yaptırdın mı acaba
Ne güzel umarım güzel haberi alırsınCanim bugün korktum ya çıkmaz sa diyr gidemedim onun yerine baştan test aldım şükürler olsun pembe açık çizgi belirdi sabah gidicem sağlık ocağına
Evet bugün verdim 724 çıktı sizce düşükmü adetimden 6 gün geçti ama geç yumurtlamış da olabilirimMerhaba kan verdiniz mi
Canım az önce kan verdim Rabbime şükürler olsun ki hamileyim 32,18 çıktı değerim minik mlegime kavuştum Allah hepinize bu duyguyu yaşatsınNe güzel umarım güzel haberi alırsın
Canım az önce kan verdim Rabbime şükürler olsun ki hamileyim 32,18 çıktı değerim minik mlegime kavuştum Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın
İkinize de çok sevindim malesef benim adetim 17 gün geçti ama beta 1.20Evet bugün verdim 724 çıktı sizce düşükmü adetimden 6 gün geçti ama geç yumurtlamış da olabilirim
Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın sonucu öğrenince şoka girdim cok ağladım o kadar mutlu oldum ki.bir senedir cok üzüldüm ama nasip buguney mis demekki dilerim rabbim hepinize nasip etsinİkinize de çok sevindim malesef benim adetim 17 gün geçti ama beta 1.20
Adetime 2 gün var yarın aile doktoruna gidecem tekrar kan vermek icin artis görmek için kadın doğum dan randevu aldım bu ayin 28 e o güne kadar da belki gözükür kese diye.insallah hersey yolunda giderİkinize de çok sevindim malesef benim adetim 17 gün geçti ama beta 1.20
Amiiiin inşallah üzüldüğüne değer inşallahRabbim tez zamanda sanada nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın sonucu öğrenince şoka girdim cok ağladım o kadar mutlu oldum ki.bir senedir cok üzüldüm ama nasip buguney mis demekki dilerim rabbim hepinize nasip etsin
İnşallahhhhhAdetime 2 gün var yarın aile doktoruna gidecem tekrar kan vermek icin artis görmek için kadın doğum dan randevu aldım bu ayin 28 e o güne kadar da belki gözükür kese diye.insallah hersey yolunda gider
Canım bu pozitif. Hamilesin öğrendin mi üstünden baya geçmiş kan testi verdin miYardımcı olur musunuz acaba pozitif mı reglime 4 gün var 25 günde bir oluyorum belirtilerim var
Eki Görüntüle 3116986