Gebeliğe Hazırlık Testte silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ikimizin de vardır canım benim bugun kasık ağrım var gece de sol kasigim ağrıdı sadece hep ikisi ağrır di neden sadece sol diye tribe girdim bugün de kasik agrim devam edince adet olacam erkenden dedim test yapayım dedim silik görünce cok şaşırdım hala tam olarak sevine medim pazartesi kan vermeye gidecem
Merhaba canım kan testi yaptırdın mı acaba ❓

Canim bugün korktum ya çıkmaz sa diyr gidemedim onun yerine baştan test aldım şükürler olsun pembe açık çizgi belirdi sabah gidicem sağlık ocağına
Merhaba canım kan testi yaptırdın mı acaba

Eklentiler

• IMG_20220808_181024.jpg
    IMG_20220808_181024.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 311
  • IMG_20220808_180952.jpg
    IMG_20220808_180952.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 324
Canım az önce kan verdim Rabbime şükürler olsun ki hamileyim 32,18 çıktı değerim minik mlegime kavuştum Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın
Evet bugün verdim 724 çıktı sizce düşükmü adetimden 6 gün geçti ama geç yumurtlamış da olabilirim
İkinize de çok sevindim malesef benim adetim 17 gün geçti ama beta 1.20 😭😭😭😭😭

İkinize de çok sevindim malesef benim adetim 17 gün geçti ama beta 1.20 😭😭😭😭😭
Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın sonucu öğrenince şoka girdim cok ağladım o kadar mutlu oldum ki.bir senedir cok üzüldüm ama nasip buguney mis demekki dilerim rabbim hepinize nasip etsin

Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın sonucu öğrenince şoka girdim cok ağladım o kadar mutlu oldum ki.bir senedir cok üzüldüm ama nasip buguney mis demekki dilerim rabbim hepinize nasip etsin
Amiiiin inşallah ❤️ üzüldüğüne değer inşallah 😊

X