- Emoji Skoru
- 15.714
- Puanlar
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim daha 5 gun var gunume..canim insallah hamilesindir isteyen herkede Allah bir an once nasip etsingünün geçtimi canım
hayırlı olsun var gıbı , banada dua et ne olur
eger hamileysem de inan hic umidim yoktu prolaktinim yuksekti hic beklemiyordum buna ragmen hamileysem imkansız diye birsey yok inanırımamin amin cnm
ooo baya yuksekmis:) yarın sabah hemen yaptırıcam insallah benim erken dollenme oldu diye dusunuyorum:)canım benm 531 olmasına rağmen silik çıktı hemen koş hastaneye var gibi duruyo :)
İnsAllah canım ama genelde hep silik çıkıyo ve pozitif oluyo hatalı pozitif cok nadirdir..Haber et mutlaka Rabbim hayırlısını versinooo baya yuksekmis:) yarın sabah hemen yaptırıcam insallah benim erken dollenme oldu diye dusunuyorum:)
iki tane yaptım canım baska marka bir test daha aldım onda da cıktı cizgi hemde 5 dakika olmadan:) oyuzden ihtimal yuksek gibi hayırlısı valla ya ilginc bir duygu:)İnsAllah canım ama genelde hep silik çıkıyo ve pozitif oluyo hatalı pozitif cok nadirdir..Haber et mutlaka Rabbim hayırlısını versin
Aynen canm garip bi his insAllah kesinlesir yarın sonra keseyi gör hcgyi takip et kalp atısı hep stres..Simdiden hayrlı olsun canm benmiki tane yaptım canım baska marka bir test daha aldım onda da cıktı cizgi hemde 5 dakika olmadan:) oyuzden ihtimal yuksek gibi hayırlısı valla ya ilginc bir duygu:)
saool insallah sorun cıkmaz:) ama bu stres hic gecmez doguma kadar ama guzel bir heyecanda var hayırlısı olsun:)Aynen canm garip bi his insAllah kesinlesir yarın sonra keseyi gör hcgyi takip et kalp atısı hep stres..Simdiden hayrlı olsun canm benm
Canım haber et olur mu merak ederimsaool insallah sorun cıkmaz:) ama bu stres hic gecmez doguma kadar ama guzel bir heyecanda var hayırlısı olsun:)
Tebriklerrrrrrilk defa boyle birsey goruyorum elim ayagım dolastı:)
tesekkur ederim canım:)Tebriklerrrrrr
Bende ikinci bebeğe hamileyimtesekkur ederim canım:)
aaa oylemiii hayırlı olsun tebrik ederimmBende ikinci bebeğe hamileyim
Banlanmis (((((SONUCU ALDINMI Wynonna