- 24 Kasım 2007
- 1.139
- 2
- 40
- Konu Sahibi EU3
En iyisini yapıyorsun canım .boşver yanıltıcı silikleri hiç görme daha iyi.inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın arkadaşım a.s.
canım benim inşallah sendeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyisini yapıyorsun canım .boşver yanıltıcı silikleri hiç görme daha iyi.inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın arkadaşım a.s.
canım testlerı kullanbılırız hersey ıcın ama artık test almaya cekınıyorum yahu.:icecream:eczacılarda sasırıyordur bu kadar test alnmasına..:roflol:
ama yani bak şurda bi saçmalık var kanında beta hcg yoksa çizgi nasıl çıkıyor? yani enteresan. ben daha dün sabah testi yaptım bariz çizgi çıktı akşam 6 gibi kanama başladı. dedim acaba implantasyon kanı mı sonra e fazlalığından anlıyosun tabi :) değil.... peki belki düşüktür??? olamaz mı? belki burdaki herkes düşürüyodur? o zaman napmak lazım. bi de ben 35 gün önce kürtaj oldum boş gebelikten of sıfır moral
Canım ama bizde slik çizgi çıktı senin bariz çizgi çıktı diyorsun ve kanaman başlamış.Canım korkutmak gibi olmasında bence hemen bir dr gitsen iyiolur belkide hamilesindir,yada kan testi yaptırsaydın yaa bence dr sorsaydın .yasakkelime
kız balsurat ne yapıyon bakiiimmmm...ben şimdi çatlatma iğnemi oldum geldim...yani bundan sonra yapacağım testler silik çizgi çıkacak....inşallah adet günümde koyu çizgi görürüm...
Canım ama bizde slik çizgi çıktı senin bariz çizgi çıktı diyorsun ve kanaman başlamış.Canım korkutmak gibi olmasında bence hemen bir dr gitsen iyiolur belkide hamilesindir,yada kan testi yaptırsaydın yaa bence dr sorsaydın .yasakkelime
kanda baktırdım negatif. yani normal adet oluyorum. yani testteki çizgi bırak silik çıkmayı kopkoyu da çıksa bozuk olabiliyo demekki.inanmayın.....
benim 3 ayrı testte 3 silik çizgim vardı senağlama sonradan ulrtasonda bebeğim yerine nur topu gibi kistimi gördüm senağlama
aaa bu baslık kapanmamısmıydı?cok sasırdım..:sm_confused: