E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
yaz canım yaz :sm_confused: ne yapalım artık olmazsam bi mucize olursa çıkarırırz.
inşallah senin dediğn gibi mucize olur .hayat mucizelerle dolu adet olana kadar sen morelını yuksek tut:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaz canım yaz :sm_confused: ne yapalım artık olmazsam bi mucize olursa çıkarırırz.
balsurat bana bir artı daha koy canım..bugün 25. günüm boğazım ağrıyo bi tets yapıp ilaç alayım dedim...gözlerim sulanıncaya kadar bakınca bi gölge gözüküyo ama gebelik yok eminim...o yüzden bana yıldızlı artı koy canım...
evetttt artım doğru çıktı...yine gebelik yok....yalançççççııııı test bunlar
yaaa sabır bizim idrarımızda birşeyni geziniyor :uhm:yoksa testler bizemi denk geliyorklava:
ben doğuştan gebelik hormonu taşıyom herhal :roflol::roflol:
ben doğuştan gebelik hormonu taşıyom herhal :roflol::roflol:
canım acıkcası bu artı olayına cok guldum.:roflol:HÜSRANA UĞRAYANLARR
1...Balsurat +
2...zynp.ZEYNEP +
3...mehay
4...beyaz16
5...nur82
6...kibele
7...dermanz
8...tugba_a
9...Rosem +
10.GÜLCEZA
11.kucukkedicik
Kötü KazenKötü KazenKötü Kazen
rosem canım sana 1 tane daha artı koydum :1no2:
canım acıkcası bu artı olayına cok guldum.:roflol:
bugun yasadıklarımdan sonra bır ıkı tane artı koy.
ya bu ıkıncı kez oluyor sılık cızgı cıkması ..neden boyle oluyor acaba?
hormon degerlerımız artıyor ondan mı kı?:icecream:
herkesın sılık cıkıncaa hamıslık oluyor bızımkısının arkası adet oluyor..:laelaelaelaelae
:1hug:Canım evet haklısın hep sonunda adet oluyoruz malesef.Ama bizde bir gün koyu renkte 2 tane çift çizgi görücez.Ve resminide koyucaz avatarımıza:sm_cool:
demekki bizimki adet olacagimiz zaman silik cikiyor bizde bunlari regl testleri olarak kullanalim o halde silik cikarsa adet olucaz tam cikarsa hamileyiz:roflol: