canım acıkcası bu artı olayına cok guldum.:roflol:
bugun yasadıklarımdan sonra bır ıkı tane artı koy.
ya bu ıkıncı kez oluyor sılık cızgı cıkması ..neden boyle oluyor acaba?
hormon degerlerımız artıyor ondan mı kı?:icecream:
herkesın sılık cıkıncaa hamıslık oluyor bızımkısının arkası adet oluyor..:laelaelaelaelae
ya kızlar hamilelik testinde hiç silik çizgi görmedim ama 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum.
İlk gün tek çizgi cıktı ama sonraki 2 gün silik çizgiler cıktı.şimdi buna göre ben yumurtlamadım mı?
demekki bizimki adet olacagimiz zaman silik cikiyor bizde bunlari regl testleri olarak kullanalim o halde silik cikarsa adet olucaz tam cikarsa hamileyiz:roflol:
bizim kanımızda doğuştan beta hcg mevcut sırnaşık şeysırnaşık şey
evet olabılır balcım..:roflol:
kıslar bu arada bu baslıkta bızım baslıgımız olsun gun ıcınde yasadıklarımızı,mutluklarımızı,dertlerımızı burda paylasalım ne dersınız?
YA arkadaşlar ya ben 4 gun geçti adet olmadım bugun kanda gebelik testi yaptırdım sonuç negatif çıktı ya böyle negatif cıkıpta sonradan hamile olan varmı yanı test yanlıs olabılırmı cevap yazın:çok üzgünüm:
YA arkadaşlar ya ben 4 gun geçti adet olmadım bugun kanda gebelik testi yaptırdım sonuç negatif çıktı ya böyle negatif cıkıpta sonradan hamile olan varmı yanı test yanlıs olabılırmı cevap yazın:çok üzgünüm:
ay ben şimdi hiç merak edip yapmıyorum gebelik testi falan çünkü en başlarda 2 3 kere yaptım hüsrana uğradım moralim bozuldu sonra bir daha hiçç denemedimmm ama başlarda yanlışlıklada olsa bile 2 çizgiyi görmüş değilim valla hep tek tiiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?