Testte Ikinci çizgiyi çok Silik Görüpte Hamiş Olmayanlar Hadi Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

acaba kullandigimiz progesteron ilaclari olabilirmi???gebelik hormonu iceriyorya!!!CADIARZU

HÜSRANA UĞRAYANLARR
1..Balsurat
2..zynp.ZEYNEP
3..mehay

balsurat ağzından bal damlıyor ama burada okuduklarımdan sonra hiç inanmıyorum hamiş olduğuma :çok üzgünüm:

Canım hemen öyle karamsar olmak yok .biz çizgiyi görüyoruz ama adet oluyoruz .sen daha adet olmadım kızarım bak klava:
Burdaki kızların başlıklarına bakarsan silik olsalar bile hamiş.testi tekrarlarsın 2.gün sonra .olmazsa kan tahlilinde kesin sonuç zaten
rabbim gönlüne göre versin inşallah

HÜSRANA UĞRAYANLARR
1..Balsurat
2..zynp.ZEYNEP
3..mehay

kız balsurat 2 saatliğine giitiimmm ola ola 3 kişimi olduk....ne ender rastlanır tipleriz yaaa....

ya kizlar bu testlere 5 dk. dan fazla gectikten sonra güvenmeyin zaten sonuc positifse hemen cikiyor böylece üzülmüs olmazsiniz.

listeye beni de ekleyin 3 kez gördüm ama olmadıÇok üzgünüm çoookklava:klava:

ya kizlar bu testlere 5 dk. dan fazla gectikten sonra güvenmeyin zaten sonuc positifse hemen cikiyor böylece üzülmüs olmazsiniz.

Canım benimde zaten 2 tane testim 1 çizgi belirdi 4 -5dk.sonrada 2.çizgi belirdi.yani beklemedim :1closedeyes:

HÜSRANA UĞRAYANLARR
1..Balsurat
2..zynp.ZEYNEP
3..mehay
4..beyaz16
canım ekledim senidea.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
gecen ay ben de gördüm.ilk 10 dk içinde.ama iki gün sonra adet oldum (((

HÜSRANA UĞRAYANLARR
1..Balsurat
2..zynp.ZEYNEP
3..mehay
4..beyaz16
5..nur82

benim hemen ve silik milik degil bariz cıkmıstı. amahafif kanama da vardı. kahverengi. doktora gittim. kanda cıkmadı.

benim hemen ve silik milik degil bariz cıkmıstı. amahafif kanama da vardı. kahverengi. doktora gittim. kanda cıkmadı.

canım hayırlısı olsun ne yapalım .Ama bir anlık mutluluk sonrası hüsran :çok üzgünüm:

HÜSRANA UĞRAYANLARR
1..Balsurat
2..zynp.ZEYNEP
3..mehay
4..beyaz16
5..nur82
6..kibele

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…