E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Senden Korkulur Delüüüüüü
şimdi hakkat böyle bişey varsa..eeee bundan sonra kimse silik çizgiye güvenmezki.....
eee peki benim halim ne olcak..?? ben onuda görmüyom... :roflol:
şimdi hakkat böyle bişey varsa..eeee bundan sonra kimse silik çizgiye güvenmezki.....
eee peki benim halim ne olcak..?? ben onuda görmüyom... :roflol:
HÜSRANA UĞRAYANLARR
1..Balsurat
2..zynp.ZEYNEP
BENDE GÖRMEDİM.. NE ZAMAN YAPSAM TEK ÇİZGİ.. TEK GÖRDÜĞÜMM ZAMAN DIŞ GEBELİK GEÇİRİDĞİM ZAMANDI.. İKİ KEZ YAPTIM BAYA BİR ZAMAN FARKIYLA.. 5 GÜN ARAYALA AMA GENE SİLİKDİ.. VARDI AMA ANORMALDİ.. BEN BİR DAHA KOYU ÇİZGİ GÖRMEK İSİTİYOMMMMMMM
benim arkadaşım 8 yıldır bebek için uğraşıyor 2 kere tüp bebek yaptı tutmadı geçen ay 15 gün adeti geçti 2.çizgi silik çıktı öyle sevindikki ilk defa çift çizgi görüyordu ama üzerine 2 tane daha test yaptık 2 side negatifti inanmadık kan testi oda negatif düşünsenize ne hala geldiğini okadar test parasınamı yoksa psikolojisinemi hangisine acıyalım söyleyin şu testleri doğru yapsalar ya yoksa hiç çizgi mizgi çıkmasın dimi yani
kızlar adetim iki gün gecikti bu sabah test yaptım ikinci çizgi varla yok arası gibi yani pür dikkat bakınca zar zor belli oluyor bu ne şimdi
acaba kullandigimiz progesteron ilaclari olabilirmi???gebelik hormonu iceriyorya!!!CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?