E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
merhaba arkadaşlar ben de geçen ay 2 kere çift çizgi gördüm... yaklaşık 8 aydır korunmuyoruz ve bebeğimiz olmuyor. geçen ay öyle sevindim di anlatamam, ne yapacağımı şaşırdım.. ilk çift çizgiyi gördüm inanamadım, ikinci testi yaptım onda da sonuç aynı.. ama ertesi gün kırmızı kartı gördüm
arkadaşlar benide ekleyin listeye 3 kere yaptım 3 dede silik pozitif çıktı bugün yaptım negatif adetim 1 gün geçti
merhaba kızlar aynı sorunu bende yaşıyorum çok gıcık bir durum 4 yıllık evliyim 1 düşük oldu...1/5 sene önce tabi kii...
ya bu testlerdemi sorun yoksa bizmi psikolojik olarak hcg salgılayıp 2. çizgi silik de olsa çıkarıyoruz?eşimede gösteriyom aşkım bak hayali bir çizgi var diye her ay aynı şey testi yapıyom sonrada kırmızı kart çıkıyo yanii...ne ben inanıyom nede eşim artık tam kırmızı görene kadar hatta kalp atışını duyana kadar ikimizde inanmıcaz...inşallah hepimiz bebişlerin kalbini duyarız :Saruboceq:
bende bunu yaşadım bu ay cok kotu bı duygu ınanyosun ama sonunda kırmızılar gelıverıyo
kıslar inanmayın şu testlere ben yeni evliydim adetim gecikti test yaptım sonuç negatif sonra dokdora gittim hamileyim daha sonra inat ettim kalbi attı çocuğun yine yaptım testi sonuç negatif şu anda çocuğum 3.5 yaşında inanın hiç güvenmiyorum o testlere çocuğu doğurdum ama pozitif test sonucu görmedim:CüvCüv:
keşke benimkide seninki gibi olsa..
2 günüm geçti ama bugünkü test sonucum negatif..(((((
hiçde geçmezdi adetim yaaa.. yıkıldım resmen, her nekadarda ümit etmiyorum diyip dursamda insan bu durumdayken çok istediğini daha çok anlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?