• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testte coook silik cizgi bakar misiniz luttfennn🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nutellask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
75
22
38
33
Kızlar merhaba test yaptim adete dort gun var cizgi gordum cok hafif siz de bakarmisimiz sadece ben mi goruyorum bu sekilde olup hamile kalan var mi

Eklentiler

• B6814470-1399-4D28-92FD-3A466D1AC3B1.webp
    B6814470-1399-4D28-92FD-3A466D1AC3B1.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 107
Hemen mi çıktı? Eğer öyleyse gebelik olabilir kan ver canım tebrik ederim 💞

Eğer hemen çıkıp zmanala belirginleştiyse evet hamilesin . Sağlıkla ilerlesin

Kızlar merhaba test yaptim adete dort gun var cizgi gordum cok hafif siz de bakarmisimiz sadece ben mi goruyorum bu sekilde olup hamile kalan var mi
Tebrik ederim darısı başımıza inşallah iki gün sonra tekrar yapın koyulaşacaktır 🌺

Merhaba 10 gun once catlatma ignesi oldum benim problemim yumurtam buyuyor cok guzel gelisiyor fakat catlamiyordu rahim filmi tupler hersey guzel bu ay doktor igne verdi sonuc iki ayri test yaptim ve hemen golgeli cikiyor ikiside regl gunume 5 gun var bu sekilde cikip hamile kalan oldumu

Eklentiler

• 20200624_172538.webp
    20200624_172538.webp
    9 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba 10 gun once catlatma ignesi oldum benim problemim yumurtam buyuyor cok guzel gelisiyor fakat catlamiyordu rahim filmi tupler hersey guzel bu ay doktor igne verdi sonuc iki ayri test yaptim ve hemen golgeli cikiyor ikiside regl gunume 5 gun var bu sekilde cikip hamile kalan oldumu
İki test yaptim benim de ayni cikti insallah guzel haberler aliriz

Hayırlısı olsun inşallah hamilesin canım hemen kan ver çok sevindim senin adına

Ay valla ben de gördüm canım maşallah 😍
Aynı soruyu ben de soracaktım adete 4 gün kala böyle silik çıkar mı? Ben bi yerde LH hormonu adetten önce yükselirmiş bu yüzden testte silik çizgi çıkabilir diye okudum. Mümkün mü böyle bir şey ?

Back