TESTLERİN YANLIŞ SONUÇ VERMESİ.

pr3nses21

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
1.017
805
Merhaba kızlar. Benim kafamı kurcalayan birşeyler var sizlere sormak istedim. 🥰

Öncelikle sat: 8 Ekim bitişi 11 Ekim
13 ekimde ve ilerleyen günlerde ovu testi yaptım ama pik değildi hafif koyu çıktı pik de göremedim hiç. 13-15 Ekim deneme yaptık. 20-24 ekimde deneme yaptık. Şuana kadar kaç test yaptıysam hepsi silik çıktı. Kan verdim 24 ünde 1.20 çıktı sonuç. Testlere yine devam ettim hepsi silik çıkıyor aklım karıştı iyice. Geçen ayda 4 gün reglim geç geldi geldiği günde test yapmıştım direk pozitife çıkmıştı.( büyük ihtimalle kimyasal geçirdim.) Yaptığım farklı farklı testler hep silik pozitif verdi. Testlerin hepsi bozuk olamaz değil mi ? Erken gebelikte var bunların arasında.

Artimed
Fırst test
Comfort Days
Freely
Oncomed
Prodoctor
Ve aklımda kalmayan farklı testler.

Şimdi forumda bir kaç gündür gördüğüm konular da idrar da pozitif kan da negatif 1.20 görüp yükselen olmuş . Benim bata 8 gün var biliyorum erken yaptım dayanamadım👀

Belirtilerim :
Göğüslerde hassasiyet -dolgunluk
Sol kasık batması
Sürekli WC çıkma
2 gündür de tatlı istiyor canım.
Yüzüm birden ateş basıyor

Kendimi çok dinliyorum gerçekten kafam karıştı. En güzeli regli geçince vermek ama insan merak ediyor.

Bu şekilde kan da negatif - testte pozitif yaşayanlar var mı ? Bide hangi markalar gerçekten iyi son zamanlar da hepsi yalancı pozitif çıkarıyor konular açılıyor. Hangisine inanmalıyız idrar testlerinde ?

Bebek isteyen tüm arkadaşlarım biran önce güzel haber alır inşallah. Şimdiden teşekkür ederim 👀🙏

Son düzenleme:
Testlerin nasıl fotoğraf yok mu. Bu kadar testinde yanlış çıkması enteresan olur. Hepsinde mi çıktı

Var 👀👀
IMG_4244.jpeg

Eklentiler

• IMG_4237.jpeg
    IMG_4237.jpeg
    103,4 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_4221.jpeg
    IMG_4221.jpeg
    58,4 KB · Görüntüleme: 91
Hatta şimdi de yaptım. 1.si ilk yaptığım anda olan sonra kuruma çizgisi mi dedim ıslattım 2.si de o foto.

Eklentiler

• IMG_4255.jpeg
    IMG_4255.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_4257.jpeg
    IMG_4257.jpeg
    74 KB · Görüntüleme: 95
Hatta şimdi de yaptım. 1.si ilk yaptığım anda olan sonra kuruma çizgisi mi dedim ıslattım 2.si de o foto.
Benim actigim son konuda da varsi bakarsaniz eger. Testler ilk 3. Dakkada pozitf kan 0.20.. 3 kurus icin insanlarin psikolojisini bozuyor bunlar var ya...

Benim daha 9 günüm var ama bu ay bir garip normalde yaşamadığım bir durum hayırlısı
Benim 3 gündür kasık batması, sızlaması tavan yapmış durumda yolda yürürken bile sızlıyor batıyor çok değişik bi durum. Bulunduğum yerde ne sağlık ocağı nede hastanede randevu bulabiliyorum. Full dolu bulduğum da işe gittim mesela 28 inde erkendi negatif çıktı. Regli öncesi bu şekilde ağrılarım olmazdı hiç .

Benim 3 gündür kasık batması, sızlaması tavan yapmış durumda yolda yürürken bile sızlıyor batıyor çok değişik bi durum. Bulunduğum yerde ne sağlık ocağı nede hastanede randevu bulabiliyorum. Full dolu bulduğum da işe gittim mesela 28 inde erkendi negatif çıktı. Regli öncesi bu şekilde ağrılarım olmazdı hiç .
Benimde öyle göğüslerim hassas şiş dokununca acıyor ya vücut kendini hazırlıyor ya gebelil ya başka bişey gerçekten stres yaptım bende inşallah iyi sonuçlar alırız

Benimde öyle göğüslerim hassas şiş dokununca acıyor ya vücut kendini hazırlıyor ya gebelil ya başka bişey gerçekten stres yaptım bende inşallah iyi sonuçlar alırız
Bende stres yapmış durumdayım beklemekten başka çaremiz kalmadı . Kafama göre gidip kan da veremiyorum. İçim içimi yiyor. Umarım güzel haberler alırız. Haber vermeyi unutma :)

Yumurtlamanın üstünden 10 ila 14 gün geçmesi gerekiyormuş benim reglimden üç dört gün önceye denk geliyor o zaman test yapıcam bakalım 🥹

Ben eylul ayinda ki testimi atayim hamilesin dersin prensescim 😬
Kanda 1,20 testte kipkirmiziydim (markayi unuttum hic gormedigim markaydi)

Awox olmayan gebelik çıkarmıyor ben cok deneyimledim bakmak istersen trendyolda erken gebelik testleri var

Ben eylul ayinda ki testimi atayim hamilesin dersin prensescim 😬
Kanda 1,20 testte kipkirmiziydim (markayi unuttum hic gormedigim markaydi)

Awox olmayan gebelik çıkarmıyor ben cok deneyimledim bakmak istersen trendyolda erken gebelik testleri var
Kuzum valla kafayı yemek üzereyim 😀 erken aldım gelmesini bekliyorum Predictor bu pahalı olandan. O gelene kadar bir kaç gün daha yaklaşır günüm

X