• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testlerime bakabilirmisiniz

asmalikonak

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
340
46
13
26
Kızlar usttekini dün yaptım onda gölge vardı alttakini 3 saat idrarimi tutup bugün yaptım koyulasma var demi çok heyecanlandim bir çocuğum var tedaviyle olmuştu pcosum var benim ondan olmuyordu 3 sene kendiliğinden olma fikri beni çok heyecanlandirdi ama testin erken gebeligini 2 kez kullanmıştım yalancı pozitif görmemiştim ama görenler çok olmuş freely nin kaset testini ilk kez kullaniyorum. Bu markanın kaset testini kullanip yalancı pozitif gören oldumu birde çizgi ilk 3 dakikada çıktı 7 8 dakikada da pembe rengi aldı netleşti.

Eklentiler

• 1000018301.webp
    1000018301.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 21
B
İlk resimde net belli olmamış burda belli

Eklentiler

• 1000018304.webp
    1000018304.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar usttekini dün yaptım onda gölge vardı alttakini 3 saat idrarimi tutup bugün yaptım koyulasma var demi çok heyecanlandim bir çocuğum var tedaviyle olmuştu pcosum var benim ondan olmuyordu 3 sene kendiliğinden olma fikri beni çok heyecanlandirdi ama testin erken gebeligini 2 kez kullanmıştım yalancı pozitif görmemiştim ama görenler çok olmuş freely nin kaset testini ilk kez kullaniyorum. Bu markanın kaset testini kullanip yalancı pozitif gören oldumu birde çizgi ilk 3 dakikada çıktı 7 8 dakikada da pembe rengi aldı netleşti.
Adet tarihiniz ne zaman? Positif cok silik ama bnce baslangici, belirtileriniz nedir

Adet tarihiniz ne zaman? Positif cok silik ama bnce baslangici, belirtileriniz nedir
Adet tarihim net bilmiyorum düzensiz oluyorum çünkü en son 21 şubatta oldum ama ben erken yumurtladigimi düşünüyorum sadece tek bildiğim martin 3 de çok kasık ağrım oldu akıntım da oldu yumurtlama diye düşünüp değerlendirdim belirti olarak sadece çok nadir giren kasık ağrısı birde sabahları belli belirsiz mide bulantısı birde sırt ağrım var. Fotoda çok belli çizgi ama buraya yuklenince çizgiler soluklasiyor nedense

Çok yalancı pozitif gördüğüm için testlere güvenim hiç kalmadı. Hep kan verdim ardından hep hüsran oldu.Bir kaç gün daha evde takıp edicem koyulasms olursa kan veririm artık.

Back
X