Testlerim pozitif kan negatif

Mahur2929

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
11
1
1
26
Kızlar erken gebelik testi yapıyorum pozitif çıkıyor ama kan verdim dün negatif çıktı 0.100. Byle bisey yaşayan oldu mu hamilemiyim yardımcı olur musunuz. Bu değer yükselir mi

Kızlar erken gebelik testi yapıyorum pozitif çıkıyor ama kan verdim dün negatif çıktı 0.100. Byle bisey yaşayan oldu mu hamilemiyim yardımcı olur musunuz. Bu değer yükselir mi
Sizi üzmek istemem ama benimde öyle çıkmıştı kan vermiştim 0.100 dü snra günümde adet oldm

Testlerinizi atarmısınız?

Bazen kistler yalancı pozitif yapabiliyor... eğer kanda hala negatfse muayene olun mutlaka
Doktorumla görüştüm canım. Glifor kullanıyorum acaba o yüzden mi idrarda pozitif diye sordum. Gliforun byle bi etkisi yok başka bir hastanede kan testini tekrar yaptırın dedi

Canım benim böyle oldu geçen ay muhtemelen kimyasal gebelik olmuştur. İdrarda pozitif çıktı akşamına kan verdim 2.5 gibi bir değer çıkmıştı. Önce leke geliyor sonra yoğun parçalı ağrılı ve uzun süren bir adet oluyor kimyasal gebelikte. Sessiz düşük diye de geçiyormuş. Bir de bu testlere güven olmuyor artık hep silik çizgi çıkarıyor sizinki de çok silik hiç olmayabilir de en iyisi kan testleri.

3 gün geçti lekelenmeden hala kanama olmadı canım. Biraz daha bekleyip kan vereceğim. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…