Testlerim negatif ama gecikmem var

Sevda kunt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
3
0
1
26
Merhabalar öncelikle reglm gecikeli 17 gun oldu 2 defa kantesti yaptim negatif 3 defa ıdrar yaptm bugun de yaptm negatif doktora gtmm adet söktürücü verdi kullansammi kullanmasammi çok teredutte kaldim ama adetimden 2 gun önce bir beraberliğimiz oldu eşimle o ara kaldiysambçıkmaya bilir diyorlar 1 yıllık evliyim adettim çok duzenliydi 2 gun one atar 28 günde 1 olurdum arkadaşlar ister istemez gebe oldugumu dusunuyorum ilk defa oldu boyle gecikme lütfen basiniza geldiyse paylaşın benimle

Adetin düzenliyse yumurtlaman da herhalde düzenlidir diye tahmin ediyorum canım. Adetinden 2 gün önce hamile kalman zor sanki. Bir sorun olabilir doktora gidip muayene ol bence.

Stresle alakalı bir gecikme de olabilir gec döllenmeden dolayi testlerde cikmiyorda olabilir.
Benim fikrim adet söktürücüyü kullanmayın bırakın gec de olsa kendisi gelsin.
Hakkiniz da hayırlısı olsun inşallah.

Canım eğer bebek istiyorsanda böyle gecikme olabilir yani hamile olmadan bile vücut bazen psikoloji den etkileniyor. Bende yaşadım ama bir sonraki ay kalmıştım inşllah seninde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…