kızlar bir arkadaş yazmış, okuyun istedim
--------------------------------------------------------------------------------
Kızlar size geçenlerde yaşadığım bir yanı buruk, bir yanı komik bir olay anlatayım, kardeşimin hemşire olarak çalıştığı bir doğum hastanesinde bir bayan doğum yapmış, kadının psikolojik sorunları varmış eşide hapisteymiş galiba, bebeğe bakmak istemiyorum bana vermeyin verirseniz öldürürüm falan demiş ve gitmiş, Rabim böylelerine akıl ihsan etsin, hastanede çocuk esirgeme kurumuna vermeye karar vermiş ama onlarda bebek 10 günlük olana kadar alamayacaklarını söylemişler, sonra kardeşim ve hemşire arkadaşlar hepsi sırayla evde bakmaya karar vermiş bebişin adınıda umut furkan koymuşlardı, anneme getirmiş bikaç gün kaldı, öyle tatlıydı ki yavrum görmeliydiniz, mis gibi kokusu vardı,öyle üzüldüm ki yazık canım benim sürekli uyuyodu hiç ağlamıyodu, ağlayıp nazlanacak bi annesinin olmadığını hissettimi artık ne olduysa, mamayla besledik, tombiş tombiş yanakları vardı öyle bi içiyo ki mamayıda zannedersiz 3 gündür aç :) içim öyle acıdı ki anlatamam kızlar yaa, bu işin buruk tarafı, bide hem güldüğüm hem üzüldüğüm birşey oldu, birgün annem teyzeme gezmeye gitmişti bebişte ogün annemdeydi onuda götürmüş, bende gittim sonra misafir geldi ben bebeği alıp içeri mama yedirmeye götürdüm, o sırada almanyadan kuzenim gelmişti birkaç gün önce oda oraya geldi, bende bebişin karnını doyurup içeri geldim, kucağımda beni bebekle görünce "oooo allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün, kime benziyo bi bakiiim" falan demeye başladı hem güldüm hem içim burkuldu o an benim bebeğim olmasını öyle çok istedim ki...
umut bebek şimdi çocuk esirgeme kurumunda, Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın ve güzel bir geleceği olsun inşallah...