merhaba kızlarr...ay hep uğrayın böyle sizden haber alınca içim ferahlıyor.. opuyorumnanaktan
kızlar benim toza karşı alerjim var..bekar kardeşimin evinde kaldım gece, tabii uyuyamadım...alerji hemen gribe çeviriyo bende...bugün öyle kötü geçti ki günüm anlatamam...erkek kardişim...yemek yapmadan da çıkmak istemedim 4 çeşit yemek yapıp bıraktım..eve gelince yarın daha kötü olurum diye hemen yayla çorbası yapıp içtim...eşim de zencefil, bal, ıhlamur, tarçın karışımı verdi...onu içtim...yatıyorum şu an...bizimki de maç isliyo, hiiiç sormuyo bile nasılsın die
oohh yeniliyo TS zemuszemus
havvacım, yazdıkların silinmemiş canım.. kk da arada öyle şeyler olabiliyor..bazen siteye bile giriş olmuyor...canım facebook da bi grup var, çok gülerim ve kendime yakıştırırım...çölde kalsam ütü bulurum, voltran olsam götü olurum diye...benimkisi de o hesap...eğer korunmasam büyük ihtimal bi yamukluk çıkar..benim ailede genetik hastalık var, eşimin ailesi de yakın akraba evliliği...bu yüzden ben risk alamayacağım sanırım..Allah kimseyi çoçuğuyla sınav etmesin...ben kaldıramam öyle bir şey olsa..Allah düşmanıma dahi vermesin...eşimin morfolojisi de iyi değil zaten, sınırda %4...ay ne bileyim yaa ..Allah hakkımızda hayırlısını versin tabii...bence sen de risk alma canım...prezarvatifle korunun bence...ev konusuna gelince...bence yeni yapılmış daireler iyi olur ama sen bilirsin...kesinlikle ev taksidine başla derim ayda 700 ödeyeceksiniz...erkenden başlamanız isabet olacaktır...ancak evin içini yaptırmanın tam masrafını çıkartın...kendi isteğine göre yaptıracağını söylüyorsun canım...tadilatta iken içine giremezsin..oturduğun evi kiraya veremezsin...ama sakın içini tam yaptırmadan taşınma..evin içinde inşaat ölümden beter...
meryemcim innşallah oğluşun olur da biz koşa koşa geliriz canım..hayallerle insan yaşadığını anlıyor ve azmediyor istediklerine ulaşmak için... inş sen de sabrının mükafatını alacaksın
fadimecim nasıl gidiyor hamişlik...belirtilerin neler bakalım, babaya nasıl haber verdin canım...bize de dua et canım..senin duan kabul olur..