• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testin ikinci çizgisi silik gibi

endam1453

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
14
2
1
31
20230922_162803.jpg
Merhabalar adetim sürekli gecikiyor 1 seneye yakındır böyle ve 1 senedir de çocuk düşünüyoruz herhangi bir sıkıntı olmamasına rağmen olmuyor bu yaptığım test adet gecikmesinden 11 gün sonra olan bir test sizce gebelik var mıdır daha önce kızımda da yapmıştım silik çizgi çıkmıştı bu da aynısı olabilir mi diye düşünmüyor değilim

Eki Görüntüle 3305763 Merhabalar adetim sürekli gecikiyor 1 seneye yakındır böyle ve 1 senedir de çocuk düşünüyoruz herhangi bir sıkıntı olmamasına rağmen olmuyor bu yaptığım test adet gecikmesinden 11 gün sonra olan bir test sizce gebelik var mıdır daha önce kızımda da yapmıştım silik çizgi çıkmıştı bu da aynısı olabilir mi diye düşünmüyor değilim
Testiniz silikten ziyade bekleyip ikinci çizgisi sararmış gibi geldi bana. Ben bin defa test yaptığım için artık her versiyonu öğrendim:)

11 gün gecikmeye ben ikinci çizgi daha koyu olmali diye düşünüyorum bence kan verin ☺️

Eki Görüntüle 3305763 Merhabalar adetim sürekli gecikiyor 1 seneye yakındır böyle ve 1 senedir de çocuk düşünüyoruz herhangi bir sıkıntı olmamasına rağmen olmuyor bu yaptığım test adet gecikmesinden 11 gün sonra olan bir test sizce gebelik var mıdır daha önce kızımda da yapmıştım silik çizgi çıkmıştı bu da aynısı olabilir mi diye düşünmüyor değilim
Ben çizgi göremedim maalesef ama bir sıkıntı yok demişsiniz sıkıntı olmasa adetinizin sürekli gecikeceğini düşünmüyorum belki bir kist vs olabilir. Doktora gitseniz daha iyi olur

Ben çizgi göremedim maalesef ama bir sıkıntı yok demişsiniz sıkıntı olmasa adetinizin sürekli gecikeceğini düşünmüyorum belki bir kist vs olabilir. Doktora gitseniz daha iyi olur
Hemen hemen her ay doktora gidiyorum ultrasonla bakılıyor kan tahlili yapılıyor herhangi bir sorun yok diyorlar daha önce granülomatöz mastit den dolayı kemoterapi ilacı aldım hem ona bağlıyorlar hem de psikolojik olduğunu söylüyorlar fotoğrafta çok belli olmuyor evet ama görür gibi oldum bir de aşırı bel ağrım var 1 haftadır normalde adet olacağım zamandan 1 ya da 2 gün önce olurdu her gün adet olacakmışım gibi hem karın ağrısı hem bel ağrısı hem kasık ağrısı var bilmiyorum belki de yanlıştır cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim

Testiniz silikten ziyade bekleyip ikinci çizgisi sararmış gibi geldi bana. Ben bin defa test yaptığım için artık her versiyonu öğrendim:)
Ya ben de çok test yaptım ocak ayından beri her ay hemen hemen yapıyorum hiç beklediği zaman böyle olmamıştı sadece tek kırmızı çizgi kalırdı

Ya ben de çok test yaptım ocak ayından beri her ay hemen hemen yapıyorum hiç beklediği zaman böyle olmamıştı sadece tek kırmızı çizgi kalırdı
Yarın ilk idrarla bir test daha yaparsanız kafanız netleşir. Eğer istiyorsanız inşallah olumlu sonuç alırsınız

Yarın ilk idrarla bir test daha yaparsanız kafanız netleşir. Eğer istiyorsanız inşallah olumlu sonuç alırsınız
Bir de şunu sorayım size adet dü
Bence ikisinden de alın garanti olsun:)
Bir de size şunu sorayım benim 11inde adet olmam gerekiyordu ve olmadım eylülün 18inde de yumurtlama akıntısı oldu ondan sonra ilişkiye girdim ne zaman testte çıkar sizce

İLişkinin üstünden 8 gün geçti kızlar sizce ?

Eklentiler

• 20230925_162239.jpg
    20230925_162239.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 165
Böyle oldu. İlk defa bu kadar net bir çizgi görüyorum hayatım boyunca. Ve bu kadar erken yani ilişkinin 8. Gününde böyle olması normal mi??
Daha erken yumurtlama olmuş olabilir ondan dolayı çıkmıştır sabah erken saatte yapın diğer testi de sonucunu merak ediyorum ben de hayırlısı olsun inşallah 😊

Back