Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testin ikinci çizgisi silik gibi
- Konu Sahibi endam1453
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamilelik belirtisi ikinci çizgi silik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.385
- 53
Testiniz silikten ziyade bekleyip ikinci çizgisi sararmış gibi geldi bana. Ben bin defa test yaptığım için artık her versiyonu öğrendim:)Eki Görüntüle 3305763 Merhabalar adetim sürekli gecikiyor 1 seneye yakındır böyle ve 1 senedir de çocuk düşünüyoruz herhangi bir sıkıntı olmamasına rağmen olmuyor bu yaptığım test adet gecikmesinden 11 gün sonra olan bir test sizce gebelik var mıdır daha önce kızımda da yapmıştım silik çizgi çıkmıştı bu da aynısı olabilir mi diye düşünmüyor değilim
- 15 Eylül 2022
- 1.786
- 864
- 53
- 8 Eylül 2023
- 774
- 386
- 23
Ben çizgi göremedim maalesef ama bir sıkıntı yok demişsiniz sıkıntı olmasa adetinizin sürekli gecikeceğini düşünmüyorum belki bir kist vs olabilir. Doktora gitseniz daha iyi olurEki Görüntüle 3305763 Merhabalar adetim sürekli gecikiyor 1 seneye yakındır böyle ve 1 senedir de çocuk düşünüyoruz herhangi bir sıkıntı olmamasına rağmen olmuyor bu yaptığım test adet gecikmesinden 11 gün sonra olan bir test sizce gebelik var mıdır daha önce kızımda da yapmıştım silik çizgi çıkmıştı bu da aynısı olabilir mi diye düşünmüyor değilim
Hemen hemen her ay doktora gidiyorum ultrasonla bakılıyor kan tahlili yapılıyor herhangi bir sorun yok diyorlar daha önce granülomatöz mastit den dolayı kemoterapi ilacı aldım hem ona bağlıyorlar hem de psikolojik olduğunu söylüyorlar fotoğrafta çok belli olmuyor evet ama görür gibi oldum bir de aşırı bel ağrım var 1 haftadır normalde adet olacağım zamandan 1 ya da 2 gün önce olurdu her gün adet olacakmışım gibi hem karın ağrısı hem bel ağrısı hem kasık ağrısı var bilmiyorum belki de yanlıştır cevap verdiğiniz için de teşekkür ederimBen çizgi göremedim maalesef ama bir sıkıntı yok demişsiniz sıkıntı olmasa adetinizin sürekli gecikeceğini düşünmüyorum belki bir kist vs olabilir. Doktora gitseniz daha iyi olur
Haklısınız galiba pazartesi ya da salı günü kan testi vereceğim mutlaka geç döllenme olabilir mi adetim geciktiği için11 gün gecikmeye ben ikinci çizgi daha koyu olmali diye düşünüyorum bence kan verin
Ya ben de çok test yaptım ocak ayından beri her ay hemen hemen yapıyorum hiç beklediği zaman böyle olmamıştı sadece tek kırmızı çizgi kalırdıTestiniz silikten ziyade bekleyip ikinci çizgisi sararmış gibi geldi bana. Ben bin defa test yaptığım için artık her versiyonu öğrendim:)
Olabilir bilmiyorum ki lan testi daha net olacak gibiHata var gibi
- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.385
- 53
Yarın ilk idrarla bir test daha yaparsanız kafanız netleşir. Eğer istiyorsanız inşallah olumlu sonuç alırsınızYa ben de çok test yaptım ocak ayından beri her ay hemen hemen yapıyorum hiç beklediği zaman böyle olmamıştı sadece tek kırmızı çizgi kalırdı
Erken gebelik testi alsam daha mı net olur acaba evet 1 kızım var 1 çocuk daha istiyorum fazla yaşım da geçmedenYarın ilk idrarla bir test daha yaparsanız kafanız netleşir. Eğer istiyorsanız inşallah olumlu sonuç alırsınız
- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.385
- 53
Bence ikisinden de alın garanti olsun:)Erken gebelik testi alsam daha mı net olur acaba evet 1 kızım var 1 çocuk daha istiyorum fazla yaşım da geçmeden
Tamam öyle yapayım o zaman çok teşekkür ederim sağolunBence ikisinden de alın garanti olsun:)
Bir de şunu sorayım size adet düYarın ilk idrarla bir test daha yaparsanız kafanız netleşir. Eğer istiyorsanız inşallah olumlu sonuç alırsınız
Bir de size şunu sorayım benim 11inde adet olmam gerekiyordu ve olmadım eylülün 18inde de yumurtlama akıntısı oldu ondan sonra ilişkiye girdim ne zaman testte çıkar sizceBence ikisinden de alın garanti olsun:)
Bence var gibi duruyorİLişkinin üstünden 8 gün geçti kızlar sizce ?
Böyle oldu. İlk defa bu kadar net bir çizgi görüyorum hayatım boyunca. Ve bu kadar erken yani ilişkinin 8. Gününde böyle olması normal mi??Bence var gibi duruyor
Eklentiler
Belki erken yumurtlamışsınızdır normalde 8. Gün çıkmaz evet ama pozitif benceBöyle oldu. İlk defa bu kadar net bir çizgi görüyorum hayatım boyunca. Ve bu kadar erken yani ilişkinin 8. Gününde böyle olması normal mi??
Ya az önce heyecana kapılıp nöbetçi eczaneye gittim erken aldım 2 tane birini yaptım negatif. Sabah diğerini de yapacağımBelki erken yumurtlamışsınızdır normalde 8. Gün çıkmaz evet ama pozitif bence
Daha erken yumurtlama olmuş olabilir ondan dolayı çıkmıştır sabah erken saatte yapın diğer testi de sonucunu merak ediyorum ben de hayırlısı olsun inşallahBöyle oldu. İlk defa bu kadar net bir çizgi görüyorum hayatım boyunca. Ve bu kadar erken yani ilişkinin 8. Gününde böyle olması normal mi??