- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
- Konu Sahibi Yusuf15fat
-
4 yıl boyunca o kadar uğraştım kı o testlerle; hamile değilsen 2. çizgi hiçbir şekilde çıkmıyor. Umutlandırmak istemem ama bence hamilesin.
Canım bence hamilesin.Atıyorum artık ama oradaki pembe inçe çizgi duruyor
Canım bence hamilesin.
Dediğim gibi erken test al bence ya da yarın sağlık ocağına kan ver baktır.
Şimdi gitsen özel hastanede acilde de bakarlar.
Ben erken testle adetime bir hafta kala öğrenmiştim.
Doktora neden gitmediniz belki de hamilesinizMerhaba ben hala adet olmadım bugun 9 gün oldu ve kahverengi lekem geldı bekleyıp gorecegım bakalım hamılelık mı adet mı
10 gün olsun dedım goya bılmıyorum kı zaten lekelenme kesılırse gıdecegım adete cevırır mi bilmiyorumDoktora neden gitmediniz belki de hamilesiniz
Benimde lekelemmeler var ama hamilelik çıktı doktor düşük de olabilir yerleşmede dedi adetimi 12 gün geçti10 gün olsun dedım goya bılmıyorum kı zaten lekelenme kesılırse gıdecegım adete cevırır mi bilmiyorum
Aaa hayırlı olsun ınsallah sağlıklı bı hamılelık gecırırsınız. Kaşık agrınız var mı pekıBenimde lekelemmeler var ama hamilelik çıktı doktor düşük de olabilir yerleşmede dedi adetimi 12 gün geçti
Teşekkürler evet kasık ağrısı bel ağrısı varAaa hayırlı olsun ınsallah sağlıklı bı hamılelık gecırırsınız. Kaşık agrınız var mı pekı
İnşallah hayırlısı olsun canımMerhaba ben bugun artık doktora gıttım rahım duvarımı kalın gördü kan testı ıstedı yarın sabah kan verecegım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?