• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakarmısınızz

Eklentiler

• E556AD78-25FC-4420-9C35-658BAA9CABD5.webp
    E556AD78-25FC-4420-9C35-658BAA9CABD5.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 48
Evet bende gördüm silik çizgiyi yarın sabah Nimo markayla tekrarlayacağım bende bu test softec marka yukarıdaki
Nimo yalancı pozitif çıkarıyor bana önceden kaç kere çıkardı aklında olsun. Softec çok kötü duymadım. Eğer mümkünse awox prodoctor predictor falan al

Evet bende gördüm silik çizgiyi yarın sabah Nimo markayla tekrarlayacağım bende bu test softec marka yukarıdaki
Nimo yalancı pozitif çıkarıyor bana önceden kaç kere çıkardı aklında olsun. Softec çok kötü duymadım. Eğer mümkünse awox prodoctor predictor falan al.
Awox mesela asla kuruma çizgisi çıkarmadı predictor pahalı prodoctor genel olarak iyi ama bende bir kere çıkardı yalancı bide awox daha uygun zaten 30 lira falan

Nimo yalancı pozitif çıkarıyor bana önceden kaç kere çıkardı aklında olsun. Softec çok kötü duymadım. Eğer mümkünse awox prodoctor predictor falan al.
Awox mesela asla kuruma çizgisi çıkarmadı predictor pahalı prodoctor genel olarak iyi ama bende bir kere çıkardı yalancı bide awox daha uygun zaten 30 lira falan
Şuan elimde o var eğer pozitif görürsem başka markayla tekrarlarım ben neredeyse tüm testlerin güvenilir olmadığını duydum eğer iki farklı testte yarın pozitif görürsem daha reglime 8 gün var 2 gün arayla tekrarlarım adet zamanı da kan testi veririm diye düşündüm

Şuan elimde o var eğer pozitif görürsem başka markayla tekrarlarım ben neredeyse tüm testlerin güvenilir olmadığını duydum eğer iki farklı testte yarın pozitif görürsem daha reglime 8 gün var 2 gün arayla tekrarlarım adet zamanı da kan testi veririm diye düşündüm
Valla dediğim gibi prodoctor çıkarmaz dediler çıkardı ama şu predictor ve awox kuruma bile çıkarmadı hiç ben baya memnun kaldım aklınızda bulunsun. 8 gün daha varmış hoş ilk hamileliğimde bende testte pozitif gördüm kan verdim negatifti reglime 2 kala verdim pozitif görmüştüm. Şu an takip etmen mantıklı

Valla dediğim gibi prodoctor çıkarmaz dediler çıkardı ama şu predictor ve awox kuruma bile çıkarmadı hiç ben baya memnun kaldım aklınızda bulunsun. 8 gün daha varmış hoş ilk hamileliğimde bende testte pozitif gördüm kan verdim negatifti reglime 2 kala verdim pozitif görmüştüm. Şu an takip etmen mantıklı
Çok silik çıktı test bir kaç gün sonra tekrarlamayı düşünüyorum

Aynen en sağlıklısı varsa çıkmayabilir demiştim benim başıma geldi yani regle iki gün falan kalsin bir o zaman kan testi yaptırın
Evet iki gün kala tekrar test yapmak istiyorum bi çok kez kan verip negatif gördüm ondan dolayı hemen kan vermek istemiyorum ya

Aynen en sağlıklısı varsa çıkmayabilir demiştim benim başıma geldi yani regle iki gün falan kalsin bir o zaman kan testi yaptırın
Bugün sabahtan bu şekilde çok silik

Eklentiler

• 576697EB-9902-4730-B2A9-A2514006AAE2.webp
    576697EB-9902-4730-B2A9-A2514006AAE2.webp
    41 KB · Görüntüleme: 31
  • 9229367D-8FD2-4B06-981F-6B2F36830469.webp
    9229367D-8FD2-4B06-981F-6B2F36830469.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 22
  • E3B9BA9A-AF98-4887-BF23-9869EF3BA734.webp
    E3B9BA9A-AF98-4887-BF23-9869EF3BA734.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 25
Gebelik belirtilerim var yorumlarınızı alabilirmiyim kızlar çok dikkatli bakarsanız kalitesi de düşüyor buraya atınca ama gözle görününce çok silik bir çizgi var sizce koyulaşır mı zamanla
Kaç dakikada çıktığı önemli testin markası vs kurumada olabilir

Mantıklı varsa bu kadar erken dönemde öyle çıkması normal zaten
Hala çizgi duruyor yıkadım yine gitmedi ben görüyorum silik bi çizgi bugüne kadar aşka ikinci çizgi çıkmazdı bi defa artı med de gördüm oda yalancı pozitifti birde şimdi geliyor başıma 3 gün sonra tekrarlamayı düşünüyorum ama meraktan nasıl durucam bilmiyorum fotoğraf pikselleştiği için pek görünmüyor ama gözle görülür silik var

Eklentiler

• IMG_0125.webp
    IMG_0125.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 21
Back
X