• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakarmısınızz

Hala çizgi duruyor yıkadım yine gitmedi ben görüyorum silik bi çizgi bugüne kadar aşka ikinci çizgi çıkmazdı bi defa artı med de gördüm oda yalancı pozitifti birde şimdi geliyor başıma 3 gün sonra tekrarlamayı düşünüyorum ama meraktan nasıl durucam bilmiyorum fotoğraf pikselleştiği için pek görünmüyor ama gözle görülür silik var
Geçen ay gecikince 4 farklı markada silik gördüm bende yıkama testi yaptım gitmediler kan verdim negatifti hamilelik yok yani o test biraz uydurmaca. Zaten sabırsızlık mahvediyor bizi testlere dünya para harcıyoruz 😂 aynen şu an beklemeye geçin 3 gün sonra varsa belirgin hale gelmiş olur ve

Geçen ay gecikince 4 farklı markada silik gördüm bende yıkama testi yaptım gitmediler kan verdim negatifti hamilelik yok yani o test biraz uydurmaca. Zaten sabırsızlık mahvediyor bizi testlere dünya para harcıyoruz 😂 aynen şu an beklemeye geçin 3 gün sonra varsa belirgin hale gelmiş olur ve
8 gün varmış regle 2 gün arayla yapayım diyorum şuan kasık ağrım var ya regl olucakmışım gibi hissediyorum göğüs hassasiyetim falan da var sol kasıkta batma ağrı gibi değişik bişey de var

8 gün varmış regle 2 gün arayla yapayım diyorum şuan kasık ağrım var ya regl olucakmışım gibi hissediyorum göğüs hassasiyetim falan da var sol kasıkta batma ağrı gibi değişik bişey de var
Yani bunlar belirti ama bilemiyoruz işte gerçek mi yalan mı bende de var bugün kan verdim 0.89 çıktı doktor regline beş gün var artma ihtimali var regl gecikirse gel dedi kaldım öyle arada ki testim kopkoyu çıkmıştı

Yani bunlar belirti ama bilemiyoruz işte gerçek mi yalan mı bende de var bugün kan verdim 0.89 çıktı doktor regline beş gün var artma ihtimali var regl gecikirse gel dedi kaldım öyle arada ki testim kopkoyu çıkmıştı
Evet nasip neyse o olsun artık ne diyelim

Eklentiler

• 1000044795.webp
    1000044795.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 11
Bu da benim 6 gün var. Productor çok hafif çizgi gördüm ama sanırım pembe olmali
Benim çizgiler de yok olmadı daha önce böyle olduğunda yalancı pozitif gördüm bide şuan oldu yalancı pozitif değilse vardır diye düşünüyorum tekrarlayacağım cumartesi 8 gün varken yapmıştım bende

Eklentiler

• IMG_0125.webp
    IMG_0125.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_0127.webp
    IMG_0127.webp
    8 KB · Görüntüleme: 10
Back
X