Testime bakarmısınız

bergentnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2025
41
10
3
24
İyi geceler kızlar adetime 8 gün var bundan önceki ay kimyasal geçirdim beta en son 4’tü 24 martta iki gündür yoğun akıntı ve kasık ağrısı var yine daha kan vermedim beta hcg hala düşmediği için mi bu silik çizgiyi gördüm acaba yoksa tekrar bi gebelik mi oluştu

Eklentiler

• IMG_5759.webp
    IMG_5759.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 115
İyi geceler kızlar adetime 8 gün var bundan önceki ay kimyasal geçirdim beta en son 4’tü 24 martta iki gündür yoğun akıntı ve kasık ağrısı var yine daha kan vermedim beta hcg hala düşmediği için mi bu silik çizgiyi gördüm acaba yoksa tekrar bi gebelik mi oluştu
8 gün erken aslında ama imkansız değil. Testin markası önemli yalancı pozitif olma ihtimalide var. Ama bir önceki aydan kalmamıştır hcg

8 gün banada erken gibi geldi canım,
Testin markası nedir ?

Bişi görüyor musunuz ben kör olacağım da lütfen yorum :(

Eklentiler

• 1000044794.webp
    1000044794.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 103
İlk gebeliğimide bu marka ile öğrenmiştim arkadaşımda aynı markayla öğrendi güvenilir olan hangisi
Doğrudur. Awox predictor bide prodoctor ama prodoctor bana yalancı çizgi çıkardı güvenirliği biraz sarsıldı benim için ama memnun olanı daha çok. Predictor pahalı. Awox hep uygun hemde hiç kuruma çizgisi çıkarmıyor tabi benim deneyimim bunlar

Benimde çok silikti. Bata beş gün var. Bugün kan testi verdim 0.89 çıktı doktor beş günün var yükselme ihtimali var gecikme olursa gel dedi daha önce iki gün kala öğrenmiştim ama bu sefer gecikme bekleyeceğim hiç belli olmuyor bu işler
Neden beta 5 in bile altındayken silik çıkıyor ki acaba yani bu testler en az 10 ve üzerini görmüyor mu normalde

Doğrudur. Awox predictor bide prodoctor ama prodoctor bana yalancı çizgi çıkardı güvenirliği biraz sarsıldı benim için ama memnun olanı daha çok. Predictor pahalı. Awox hep uygun hemde hiç kuruma çizgisi çıkarmıyor tabi benim deneyimim bunlar
Prodactorda yaptım aynı anda çok silik görür gibi oldum hatta kasetinden çıkardım emin olamadım küçük kaset testte daha belirgin gözüktü gözüme

Eklentiler

• IMG_5749.webp
    IMG_5749.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 92
Neden beta 5 in bile altındayken silik çıkıyor ki acaba yani bu testler en az 10 ve üzerini görmüyor mu normalde
Normalde öyle olması lazım aslında ama her türlü durum oluyor. Mesela bana kopkoyu çizgi çıkardı kaç gün önce ona istinaden test verdim sonuç ortada yalancı pozitifmiş. İlk hamile kaldığımda reglden bir hafta önce silik çıktı kan verdim negatif regle iki kala yine verdim pozitifti yani çok değişik bu test işleri

Normalde öyle olması lazım aslında ama her türlü durum oluyor. Mesela bana kopkoyu çizgi çıkardı kaç gün önce ona istinaden test verdim sonuç ortada yalancı pozitifmiş. İlk hamile kaldığımda reglden bir hafta önce silik çıktı kan verdim negatif regle iki kala yine verdim pozitifti yani çok değişik bu test işleri
Düşün düşün zor en iyisi beklemek yapacak bişi yok

Back
X