- Konu Sahibi Hayirligunler678
Sadece kasık ağrım var ama normalde bu bende oluyordu yumurtlamadan sonra başka da hiçbir şeyim yokHiç bilmiyorum tek bildiğim yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorum o kesin. Bide belirtilerin nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece kasık ağrım var ama normalde bu bende oluyordu yumurtlamadan sonra başka da hiçbir şeyim yokHiç bilmiyorum tek bildiğim yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorum o kesin. Bide belirtilerin nedir
Bence sen hamilesin test ben burdayım demiş kendine dikkat et bakalım yarın kesin haber verSadece kasık ağrım var ama normalde bu bende oluyordu yumurtlamadan sonra başka da hiçbir şeyim yok
Ayyy bide bugün evi dip köşe temizledim varya . İnşallah vardır da sağlıcakla tutunur . Yarın haber edicem inşallahBence sen hamilesin test ben burdayım demiş kendine dikkat et bakalım yarın kesin haber ver
Ayyy bide bugün evi dip köşe temizledim varya . İnşallah vardır da sağlıcakla tutunur . Yarın haber edicem inşallah
Test yaptım negatif maalesefBence sen hamilesin test ben burdayım demiş kendine dikkat et bakalım yarın kesin haber ver
Hayırlısı olsun inşallah ama çok şaşırdım ya çizgi bariz ortadaydı. Demek ki benim hepten negatif testlere zerre güven yokTest yaptım negatif maalesef Eki Görüntüle 3480207
İşte ben acaba test mı hatalı diye emin olamamıştım sağlık olsun yaHayırlısı olsun inşallah ama çok şaşırdım ya çizgi bariz ortadaydı. Demek ki benim hepten negatif testlere zerre güven yok
Adet olmadığımız sürece ümit vardırİşte ben acaba test mı hatalı diye emin olamamıştım sağlık olsun ya
Öylede ne bilim ya üzüldümAdet olmadığımız sürece ümit vardır
Adet oldumÖylede ne bilim ya üzüldüm
Ciddi misin daha vardı senin sağlık olsun be önümüzdeki ay inanıyorumAdet oldum
Artık sanırım çok düşünmekten stresten günlerim değişiyor.Ciddi misin daha vardı senin sağlık olsun be önümüzdeki ay inanıyorum
Evet onun için takmayalım artıkArtık sanırım çok düşünmekten stresten günlerim değişiyor.
Evet kesin benceSizce hamilemiyim adetime 2 gün kala yaptim
Bence de pozitif görünüyor kan testi yaptırın mutlaka idrarda çıktıysa kanda da çıkacaktırSizce hamilemiyim adetime 2 gün kala yaptim
Ayy inşallah bi kaç gün geçsin gidecegimmBence de pozitif görünüyor kan testi yaptırın mutlaka idrarda çıktıysa kanda da çıkacaktır
Testinizin markası neydi?Ayy inşallah bi kaç gün geçsin gidecegimm
Mimea testiTestinizin markası neydi?