- Konu Sahibi Hayirligunler678
İnşallah 24 sizin yaşınız kaçtıİnşallah birlikte görürüz yaşın kaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah 24 sizin yaşınız kaçtıİnşallah birlikte görürüz yaşın kaçtı
23İnşallah 24 sizin yaşınız kaçtı
Yaa aynı yaştayız hemen hemen daha genciz inşallah olucak bebişlerimiz Allahın izniyle inanıyorum . Bide ben yabancı bir regl uygulamasını kullanmaya başladım orda gebe kalanlar yumurtlama günlerini falan atıyo genelde yumurtlama ve ertesi günü birliktelik yaşayıp hamile kalıyorlar aklımızda kalsın bu . Eğer bu ay regl olursam önümüzdeki ay öyle yapıcam bende
Yumurtlama ağrısı çekiyorum ama iki üç gün çekiyorum. Ovulssyon testi kullanmadan anlayamıyorum tam. O testlerde beni acayip strese sokuyor hayatımda 2 kere kullandım ikisindede çok stres oldum adet olana kadar acaba mı hamilemiyim şöylemiyim kafayı yiyecektim. Bilmiyorum 2 günde bi ilişkiye giriyoruz biz zaten aktifiz o konuda. Tutmuyor olmuyor bilmiyorum bi test daha yaptım demin hayalet çizgi çıkıyor kırmızı çıkmıyor kafayı yicem vallaYaa aynı yaştayız hemen hemen daha genciz inşallah olucak bebişlerimiz Allahın izniyle inanıyorum . Bide ben yabancı bir regl uygulamasını kullanmaya başladım orda gebe kalanlar yumurtlama günlerini falan atıyo genelde yumurtlama ve ertesi günü birliktelik yaşayıp hamile kalıyorlar aklımızda kalsın bu . Eğer bu ay regl olursam önümüzdeki ay öyle yapıcam bende
Yaa aynı yaştayız hemen hemen daha genciz inşallah olucak bebişlerimiz Allahın izniyle inanıyorum . Bide ben yabancı bir regl uygulamasını kullanmaya başladım orda gebe kalanlar yumurtlama günlerini falan atıyo genelde yumurtlama ve ertesi günü birliktelik yaşayıp hamile kalıyorlar aklımızda kalsın bu . Eğer bu ay regl olursam önümüzdeki ay öyle yapıcam bende
Benimde öyle oldu biliyor musun çok strese girdim benim reglim bitti baktım lekelenmem devam ediyo test yaptım hayalet çizgi ikinciyi yaptım yine aynı hatta eklerin buraya kav verdim değer 5 çıktı ertesi gün gebelik testinde hiçbir şey çıkmadı dedim herhalde tekrar kimyasal geçirdim . 1 senedir mi aktif deniyorsunuz ve denemeden önce nasıl korunuyordunuzYumurtlama ağrısı çekiyorum ama iki üç gün çekiyorum. Ovulssyon testi kullanmadan anlayamıyorum tam. O testlerde beni acayip strese sokuyor hayatımda 2 kere kullandım ikisindede çok stres oldum adet olana kadar acaba mı hamilemiyim şöylemiyim kafayı yiyecektim. Bilmiyorum 2 günde bi ilişkiye giriyoruz biz zaten aktifiz o konuda. Tutmuyor olmuyor bilmiyorum bi test daha yaptım demin hayalet çizgi çıkıyor kırmızı çıkmıyor kafayı yicem valla
Kuruma çizgisidir bide testi açma ya oda çok yanıltıyo bende yaptım bi kaç defa ümitlendim .bekle bence regline kaç gün vardı 6 gün mü
6 veya 4 gün arasında olmam lazım 3 gün önce lekelenme oldu bende. O heycanlandırdı. Evet 1 yıldır aktif deniyoruz. Kimyasal veya düşük hiç bir şekilde gebelik oluşmadı. Geri çekilme ile korunduk ama bazen ertesi gün hapı yuttuğum da olduKuruma çizgisidir bide testi açma ya oda çok yanıltıyo bende yaptım bi kaç defa ümitlendim .bekle bence regline kaç gün vardı 6 gün mü
Heralde kimyasalmış ama test doğru çıkarmış 5 negatif bir sonuç değilBenimde öyle oldu biliyor musun çok strese girdim benim reglim bitti baktım lekelenmem devam ediyo test yaptım hayalet çizgi ikinciyi yaptım yine aynı hatta eklerin buraya kav verdim değer 5 çıktı ertesi gün gebelik testinde hiçbir şey çıkmadı dedim herhalde tekrar kimyasal geçirdim . 1 senedir mi aktif deniyorsunuz ve denemeden önce nasıl korunuyordunuz
Bekle bence son 2 gün kalaya kadar test yapmamaya çalış aklımı dağıt zaten suan hafif çizgi varya o zaman eğer varsa daha da belirginleşir . Strese sokma kendini ben de 1 sene denedim olmadı stres yaptım en son ay artık bırakmıştım olursa olur olmazsa olmaz demiştim o ay hamile kalmıştım . Stres çok etkiliyor ben buna inanıyorum6 veya 4 gün arasında olmam lazım 3 gün önce lekelenme oldu bende. O heycanlandırdı. Evet 1 yıldır aktif deniyoruz. Kimyasal veya düşük hiç bir şekilde gebelik oluşmadı. Geri çekilme ile korunduk ama bazen ertesi gün hapı yuttuğum da oldu
Evet negatif değil sınırda ama ondan sonra testte çıkmayınca bıraktım artık akışına işte şimdi tekrar silik bir testHeralde kimyasalmış ama test doğru çıkarmış 5 negatif bir sonuç değil
Var mı fotoğrafEvet negatif değil sınırda ama ondan sonra testte çıkmayınca bıraktım artık akışına işte şimdi tekrar silik bir test
Ay var mı diyorum baktım şimdi ama bence sen harbiden hamilesin. İnnıtivadan 3 tane veya 2 tane çıkıyor gebelik testi diğerini de yapEvet negatif değil sınırda ama ondan sonra testte çıkmayınca bıraktım artık akışına işte şimdi tekrar silik bir test
Ben yurtdısındayım o testler burda yok yarın dijital test alcam kesin bir şekilde onda çıkar zaten hem onlarda haftası da yazıyo . Ayy inşallah vardır yaa varsa yazarımm burayaAy var mı diyorum baktım şimdi ama bence sen harbiden hamilesin. İnnıtivadan 3 tane veya 2 tane çıkıyor gebelik testi diğerini de yap
Bekliyorum inşallah mutlu haber verirsinBen yurtdısındayım o testler burda yok yarın dijital test alcam kesin bir şekilde onda çıkar zaten hem onlarda haftası da yazıyo . Ayy inşallah vardır yaa varsa yazarımm buraya
İnşallah senden de bekliyorum bu ay bizim ayımız olsunBekliyorum inşallah mutlu haber verirsin
İkimizin testi arasındaki farka bak bu ay inşallah senin ayın. Bende kesin yok. Bu arada adete kaç gün kaldı seninİnşallah senden de bekliyorum bu ay bizim ayımız olsun
Yumurtlamadan sonraki 11. Günüm reglime 2 gün varİkimizin testi arasındaki farka bak bu ay inşallah senin ayın. Bende kesin yok. Bu arada adete kaç gün kaldı senin
Senin regline daha var ama olsa bile suan cıkmazki çok erken yumurtlama günün ne zaman biliyor musunİkimizin testi arasındaki farka bak bu ay inşallah senin ayın. Bende kesin yok. Bu arada adete kaç gün kaldı senin
Hiç bilmiyorum tek bildiğim yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorum o kesin. Bide belirtilerin nedirSenin regline daha var ama olsa bile suan cıkmazki çok erken yumurtlama günün ne zaman biliyor musun