sizce hamilemiyim

Daha çok erken bırak çocuk bir döllensin hormon üretsin 😀
biraz daha kibar olursanız sevinirim allah herkesin kalbine göre versin umarım sizde nasibinizi alırsınız bir ümit güzel haber almak isteyenler burada utanmadan dalga geçiyorsunuz herkesin yumurtalama günü döngü günü bir değil.

biraz daha kibar olursanız sevinirim allah herkesin kalbine göre versin umarım sizde nasibinizi alırsınız bir ümit güzel haber almak isteyenler burada utanmadan dalga geçiyorsunuz herkesin yumurtalama günü döngü günü bir değil.
Yoo dalga geçmedim olanı söyledim kabalıkta yapmadım ama siz öyle algıladıysanız sizin bileceğiniz iş. Daha reglinize 9 gün varmış hala aynı fikirdeyim. Bir döllenip hormon üretsin erken henüz.

Yoo dalga geçmedim olanı söyledim kabalıkta yapmadım ama siz öyle algıladıysanız sizin bileceğiniz iş. Daha reglinize 9 gün varmış hala aynı fikirdeyim. Bir döllenip hormon üretsin erken henüz.
bunu bu şekilde dile getirebilirdiniz kaba bir üslup ile söylemek yerine bilimsel açıklamasını şuan yaptığınız gibi iyi günler dilerim.

bunu bu şekilde dile getirebilirdiniz kaba bir üslup ile söylemek yerine bilimsel açıklamasını şuan yaptığınız gibi iyi günler dilerim.
Siz hassaslaşmışsınız o yüzden uzatmayacağım. Kabalık yapmadım bilimselde açıklama yapmadım normal olanı söyledim :) Sizede iyi günler.

Kac gun var adetınıze
9
Kaset testinde resmini atabilirimisiniz
IMG_8119.jpeg

Ya canımsın kuzum artık o kadar çok çok üzülüyorum ki burada üzülen insanları görmekten herkes heyecanla bekliyor elimden geldiğince insanları rahatlatmaya çalışıyorum bilmiyorum ya herkes mutlu olsun da ben boyle burdan takıp edıyorum güzel haber almak cok güzel gelıyor bana mutlu oluyorum ❤️
Kesinlikle öyle. En güzelini yapıyorsunuz. Burası sadece aynı dileği paylaştığımız, din dil ırk gibi gerisiyle ilgilenmediğimiz gerçek dostluk yeri ❤️☺️

Kesinlikle öyle. En güzelini yapıyorsunuz. Burası sadece aynı dileği paylaştığımız, din dil ırk gibi gerisiyle ilgilenmediğimiz gerçek dostluk yeri ❤️☺️
Tabii ki de hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz benzer şeyler yaşıyoruz ne kadar da tanımasak da burada hepimiz biriz ❤️

X