Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah dizinde vardır sonucunuzu paylaşın lütfenCanım cizgi ilk 5 dakikada ve pembelik varsa pozitiftir gri renkse negatiftir maalesef bende ayni sorunu yasiyorum gozumle gordugumu kamera görmüyor insallahhh vardir amin
İnsallah tabi ki paylasirimİnşallah dizinde vardır sonucunuzu paylaşın lütfen
Peki belirtileriniz varmı birde adetinize kaç gün kaldıİnsallah tabi ki paylasirim
Benim yumurtlamanin ustunden 3 gun gecti dahaPeki belirtileriniz varmı birde adetinize kaç gün kaldı
Bence adet gününün gelmesini beklemeliydin gecsin öyle test yap bende kac gündür kafayi yedim inat yaptim test yapmadim adet oldumAdetime 3gün var test yaptım çok silik çıktı bi bakarmısınız
Hımm çok erken sizinki benim adetime 3gün kaldıBenim yumurtlamanin ustunden 3 gun gecti daha
Dayanamayıp yapıyorum sonrası hayal kırıklığı 7ay önce kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için 4aydır deniyoruz olmadıBence adet gününün gelmesini beklemeliydin gecsin öyle test yap bende kac gündür kafayi yedim inat yaptim test yapmadim adet oldum
Hemen ilk adetten sonra denemeye başladınız mı hiç beklediniz mi ? Kaç haftalıktı sizin ki?Dayanamayıp yapıyorum sonrası hayal kırıklığı 7ay önce kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için 4aydır deniyoruz olmadı
Amin inşallah ilk gebeliğimde adetime 8gün varken bu teslerle öğrenmiştim ama kısmet değilmiş kürtajla sonuçlandıEn doğrusu adetin en az 1 gün gecikmesini beklemek bence . Bu testler önceden sonuç göstermiyor diye biliyorum . Allah gönlünüze göre versin inşallah
5haftalıktı doktor 3ay korun dedi sonra denemeye başladıkHemen ilk adetten sonra denemeye başladınız mı hiç beklediniz mi ? Kaç haftalıktı sizin ki?
Evet ben degerlendirdim simdi gun asiri birliktelikle birlikte bekliyorum bu ay isimi sansa birakmadim adet bitimi hemen hsg cekildim ve degerlendirmeye basladimHımm çok erken sizinki benim adetime 3gün kaldı
Anladım bana öyle birşey demedi de . Sonuç pozitifse güzel haberlerinizi bekliyoruz5haftalıktı doktor 3ay korun dedi sonra denemeye başladık
İnşallah ama adete 3gün kala varsa bu kadar silik olmazdı bence daha belirgin olurdu pek umudum kalmadıAnladım bana öyle birşey demedi de . Sonuç pozitifse güzel haberlerinizi bekliyoruz
Bu testler çok bozuldu direkt acilde bi kan verin. İnşallah vardır hayırlısı olsunAdetime 3gün var test yaptım çok silik çıktı bi bakarmısınız
Sol tarafta çok nadir oluyor bazenBen zaten bu testler bi çift çizgi göremedim ne ovülssyonda ne gebelikte yapamıyorum galiba . Sağlık ocağına gidip kan vermek en net çözüm alt karında sancı var mı özellikle bi tarafta
İnşallah siz hamilemisinizBenimde öyle olmuştu tekrar hayırlısı kolaylıkla olur inşallah