Testime bakarmısınız

Yaa aynı yaştayız hemen hemen daha genciz inşallah olucak bebişlerimiz Allahın izniyle inanıyorum . Bide ben yabancı bir regl uygulamasını kullanmaya başladım orda gebe kalanlar yumurtlama günlerini falan atıyo genelde yumurtlama ve ertesi günü birliktelik yaşayıp hamile kalıyorlar aklımızda kalsın bu . Eğer bu ay regl olursam önümüzdeki ay öyle yapıcam bende

Yumurtlama ağrısı çekiyorum ama iki üç gün çekiyorum. Ovulssyon testi kullanmadan anlayamıyorum tam. O testlerde beni acayip strese sokuyor hayatımda 2 kere kullandım ikisindede çok stres oldum adet olana kadar acaba mı hamilemiyim şöylemiyim kafayı yiyecektim. Bilmiyorum 2 günde bi ilişkiye giriyoruz biz zaten aktifiz o konuda. Tutmuyor olmuyor bilmiyorum bi test daha yaptım demin hayalet çizgi çıkıyor kırmızı çıkmıyor kafayı yicem valla

Benimde öyle oldu biliyor musun çok strese girdim benim reglim bitti baktım lekelenmem devam ediyo test yaptım hayalet çizgi ikinciyi yaptım yine aynı hatta eklerin buraya kav verdim değer 5 çıktı ertesi gün gebelik testinde hiçbir şey çıkmadı dedim herhalde tekrar kimyasal geçirdim . 1 senedir mi aktif deniyorsunuz ve denemeden önce nasıl korunuyordunuz

Kuruma çizgisidir bide testi açma ya oda çok yanıltıyo bende yaptım bi kaç defa ümitlendim .bekle bence regline kaç gün vardı 6 gün mü
6 veya 4 gün arasında olmam lazım 3 gün önce lekelenme oldu bende. O heycanlandırdı. Evet 1 yıldır aktif deniyoruz. Kimyasal veya düşük hiç bir şekilde gebelik oluşmadı. Geri çekilme ile korunduk ama bazen ertesi gün hapı yuttuğum da oldu

Heralde kimyasalmış ama test doğru çıkarmış 5 negatif bir sonuç değil

Bekle bence son 2 gün kalaya kadar test yapmamaya çalış aklımı dağıt zaten suan hafif çizgi varya o zaman eğer varsa daha da belirginleşir . Strese sokma kendini ben de 1 sene denedim olmadı stres yaptım en son ay artık bırakmıştım olursa olur olmazsa olmaz demiştim o ay hamile kalmıştım . Stres çok etkiliyor ben buna inanıyorum

Ay var mı diyorum baktım şimdi ama bence sen harbiden hamilesin. İnnıtivadan 3 tane veya 2 tane çıkıyor gebelik testi diğerini de yap
Ben yurtdısındayım o testler burda yok yarın dijital test alcam kesin bir şekilde onda çıkar zaten hem onlarda haftası da yazıyo . Ayy inşallah vardır yaa varsa yazarımm buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…