Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni tutunmaya başlamışMerhaba kızlar reglm 2 gün geçti dün test yaptım silik çizgi çıktı sadece ben görmüyorum dimi :) sizce var mı gebelik ?Eki Görüntüle 3359983
Sadece ben görmüyorum yani :)Ben gördüm ince cizgi
Yeni tutunmaya başlamış
İnşallah öyledir :)Yeni tutunmaya başlamış
Bu strip testlerde çıkan gölgemsi sonuçlara güvenmemenizi tavsiye ederim. Bence kaset test ile deneyin.Merhaba kızlar reglm 2 gün geçti dün test yaptım silik çizgi çıktı sadece ben görmüyorum dimi :) sizce var mı gebelik ?Eki Görüntüle 3359983
Yarın da regl olmazsam deneyeceğimBu strip testlerde çıkan gölgemsi sonuçlara güvenmemenizi tavsiye ederim. Bence kaset test ile deneyin.
Sonucunuz ne olduMerhaba kızlar reglm 2 gün geçti dün test yaptım silik çizgi çıktı sadece ben görmüyorum dimi :) sizce var mı gebelik ?Eki Görüntüle 3359983
Sonuç ne acabaYarın da regl olmazsam deneyeceğim
Evet cift çizgi var adetinz kac gn gecti, ve bu ikinci cizgi ne kasar sure icinde cıktıKızlar benimkine de bakar mısınz pozitif diyen var kuruma çizgisi diyen var bir kaç gün sonra tekrar yapcam ama önceki yaptığım testlerde hiç böyle olmamıştı kuruma çizgisi falan hiç olmadı
Sabah yaptım beş dk sonra baktım bişey göremedim uykuluydun geri uyumuşum 2-3 saat sonra çok belirgin çizgi çıkmıştı pembemsiEvet cift çizgi var adetinz kac gn gecti, ve bu ikinci cizgi ne kasar sure icinde cıktı
Anladim kuruma cizgisine bnziyo ama kuruma cizgisi gorup tekrarlayip pozitif goren varSabah yaptım beş dk sonra baktım bişey göremedim uykuluydun geri uyumuşum 2-3 saat sonra çok belirgin çizgi çıkmıştı pembemsi
İnşallah öyle olur ya hafta içi tekrar alıp bakicamAnladim kuruma cizgisine bnziyo ama kuruma cizgisi gorup tekrarlayip pozitif goren var
Kızlar banada bakarmısınız 15 aralıkta yumurtlama çatlama gördüm degerlendirdim normalde regl tarihim ayın 20siydi hala adet olmadım perşembe kan testi verdim negatif çıktı ama cumartesi gününden beridir çok akıntım var kasık ağrım var gibi ve idrar rengim boyalı gibi turunculu sarılı cumartesi gününden beridir test yapıyorum silik çizgi var gebeyim dimi yarın kan vericem kısmetse geç döllenme oldu sanırımAnladim kuruma cizgisine bnziyo ama kuruma cizgisi gorup tekrarlayip pozitif goren var
Eveeett hanilesin hayrlı olsun cnm , cizgi hemen çıktımı peki?Kızlar banada bakarmısınız 15 aralıkta yumurtlama çatlama gördüm degerlendirdim normalde regl tarihim ayın 20siydi hala adet olmadım perşembe kan testi verdim negatif çıktı ama cumartesi gününden beridir çok akıntım var kasık ağrım var gibi ve idrar rengim boyalı gibi turunculu sarılı cumartesi gününden beridir test yapıyorum silik çizgi var gebeyim dimi yarın kan vericem kısmetse geç döllenme oldu sanırım
Evet 2 3 dakika içinde çıktı.Eveeett hanilesin hayrlı olsun cnm , cizgi hemen çıktımı peki?
Banada dua et hayrli olsun tekrardan canimEvet 2 3 dakika içinde çıktı.