Freely testi üst üste silik çıkan var mı?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.391
1.579
333
Kızlar dünden beri 4 tane freely test yaptım hepsi 5 dakikada silik çizgi veriyor , ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum . Bat 25/26 gibi..
Hepsinin yalancı pozitif olma ihtimali var mı başına gelen oldu mu ? 🙏
Üsttekini dün öğleden sonra , allltakini bu sabah yaptım…

Eklentiler

• IMG_8607.webp
    IMG_8607.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_8611.webp
    IMG_8611.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar dünden beri 4 tane freely test yaptım hepsi 5 dakikada silik çizgi veriyor , ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum . Bat 25/26 gibi..
Hepsinin yalancı pozitif olma ihtimali var mı başına gelen oldu mu ? 🙏
Üsttekini dün öğleden sonra , allltakini bu sabah yaptım…
Evet canım benim bariz görünen bir çizgi çıkıp negatif almıştım ama tabi seninki de öyledir diyemem başka markalarla da testi tekrarla

Bana da oldu da 4 tane üst üste olmamıştı.ondan dolayı acaba mı dedim :(
Benimde üst üste yaptıklarım silikti hatta bende hamilelik dedim çünkü daha önce de bu markayı çok defa yapıp negatif çıktığı için güvenmiştim ama demekki güvenilir değilmiş dedim Oyüzden test alırken farklı bir çok markadan alıyorum en azından biri hatalıysa diğeri doğruyu verir diye

Benimde üst üste yaptıklarım silikti hatta bende hamilelik dedim çünkü daha önce de bu markayı çok defa yapıp negatif çıktığı için güvenmiştim ama demekki güvenilir değilmiş dedim Oyüzden test alırken farklı bir çok markadan alıyorum en azından biri hatalıysa diğeri doğruyu verir diye
Diyecek bi şey bulamıyorum ..

Beni de deli etti bu testler, hiç uğraşmayıp direkt predictor almak lazım, 7 senedir belki 200 tane predictor kullandım bir kez hata verdiğini görmedim.

Back
X