- 20 Mart 2024
- 737
- 131
-
- Konu Sahibi BitterNutella
Hayırlısı olsun inşallah gerek kalmaz benim psikoloji nanay jdjdjajaZaten salı gününe de doktor ravdevum var çatlatma iğnesi veya aşılama için bakıcaz bakalım regl ikinci günü gel dedi ben de randevu aldım ama bakalım
Hayırlısı olsun inşallah gerek kalmaz benim psikoloji nanay jdjdjajatertemiz negatif
Var gibi ama sende bu kadar arka arkaya çıkmazdı heraldeBen de şimdi tekrar yaptım erken gebelik testi kan vermek için beklicem ama yine de testlere güvenim hiç kalmadı
2 yıldır evliyim ve ilk yıl 1 defa boş gebelikte böyle çift çizgi gördüm birde şimdi çift çizgi gördüm onun dışında koskocaman tek çizgi olurdu ne bilim ööffff heyecandan nasıl geçecek zaman bilmiyorumVar gibi ama sende bu kadar arka arkaya çıkmazdı heralde
Şey testin markası ne ?Emin olmak için bi erken gebelik daha yaptım alttaki test
AytyyyKan değerim 34.19 çıktııııı regl 3 gün var daha
Maşallah maşallah Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinKan değerim 34.19 çıktııııı regl 3 gün var daha
Testlerin hepsinde çizgi çıkmış ya negatif olmazdı bence zatenKan değerim 34.19 çıktııııı regl 3 gün var daha
Hayırlısı olsun inşallah gerek kalmaz benim psikoloji nanay jdjdjajatertemiz negatif
Darısı bana canım takip ettim konunu inşallah hayırlı şekilde sağlıkla kucağına alırsın bana dua et benim dualarım da bebeğin ve seninle olsun inşallahKan değerim 34.19 çıktııııı regl 3 gün var daha
İnşallah canımAytyyydarısı bana inşallahhhhh
Canım ben de regl 5-6 gün kala böyle çıkıyordu işte şüphelendim sonra bekledim 3 gün kala tekrar yaptım dayanamayıp test verdim regl ne kadar yakın okursa o kadar iyiEki Görüntüle 3466599 Eki Görüntüle 3466600
Valla üsttekini öğlen 12 gibi alttakini daha demin yaptım. Varmı yok mu belirli belirsiz bişeyler gözükür gibide yok gibide. Benimde psikolojim nanayında üstü vallahi çok zor cjdkdkdkd
Var mı resimleri canım benim regliye 7 gün var şuanCanım ben de regl 5-6 gün kala böyle çıkıyordu işte şüphelendim sonra bekledim 3 gün kala tekrar yaptım dayanamayıp test verdim regl ne kadar yakın okursa o kadar iyi
Amin teşekkür ederimmm darısı sana olsun inşallah bakalım sağlıklıdır umarım yine boş gebelik olacak diye korkuyorumMaşallah maşallah Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin(bu arada diğer hesabı kapattırdım yalnızbirkedi olanı aynı kişiyim yani şaşırma )
Var mı resimleri canım benim regliye 7 gün var şuan