- 9 Nisan 2023
- 260
- 76
-
- Konu Sahibi BitterNutella
Bence bi kan ver banada haber ver sonucu alıncaKızlar selam, regl 5 gün kaladan beri test yapıyorum ve böyle hep silik çıkıyor testlerim
Göğüslerim inanılmaz şiş
Belimin sağ tarafı ağrıyor
Sağ kasığımdan bacağıma doğru inen bi ağrı gibi bi his var ve bu his 5 gün kala oldu,bugün geçti
5 gün kala yani çarşamba günü akşam yine sağ kasık ağrım tamamen bıçak batması gibi oldu anlık olarak ve geçti
Testimde bugün 3 gün kala sabah ilk idrarla sizce kan testi yaptırmalımıyım ?
Yaa inşallahh bu ay zaten böyle bi garip hissediyorum birçok takviye aldık ve sanki boşuna aldık zaten hamileyim der gibi bişi hissediyorum ama bilmiyorumBence bi kan ver banada haber ver sonucu alıncainşallah bebeğin seninledir
Daha değilYaa inşallahh bu ay zaten böyle bi garip hissediyorum birçok takviye aldık ve sanki boşuna aldık zaten hamileyim der gibi bişi hissediyorum ama bilmiyorum
Sende durum ne hamişmisin
Daha değilSAT: 3 yada 4 ağustos tam emin değilim ama son reglim olması gerekenden 4 gün önce oldu ve çok garip regl gibi olmadı kendimi hamile gibi hissediyorum sanki hamileymişim gibi bilmiyorum test felanda yapmadım eşime keçiboynuzlu öz felan almıştık bizde bu ay bilmiyorum garip bir şekilde hamileymişim gibi hissediyorum sanırım psikolojimi yerle bir ettim bu gece hiç düşünmeden yatmıştım halbuki hatta okadar kötü bir akşam geçirdimki hiç aklımda yoktu hamilelik vs. Rüyamda hamile olduğumu ve karnımda hareket ettiğini görüyordum Allahım hayra ulaştırsın inşallah göründüğü gibi hamileyimdir
Ay hadi Allahım hayırlı haber almayı nasip etsin haber vermeyi sakın unutmaBende öyle oldu biliomusun rüyamda gördüm ve kimseye de anlatmamıştım ay ben bugün gidip bi kan testi yaptırım gerçi umudum yok Allah bilio aslında içimden geçeni ama neyse yinede gidip kan testi vericem
Seninde inşallah bebeğin seninledir ve rüyaların çıkar hayırlısı ilehaberdar edelim birbirimizi ben bugün bi 12-1 gibi gidim bakalım kan vermeye dua et bana
Benim daha çok var en az 15 gün fln ama ben üstüne gördüğümü düşünüyorumSen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun peki yani regl kaç gün var ben de pazartesiye kadar beklesem mi acaba hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım çünkü
Henüz erken biraz adet gününüzü beklemenizi öneririm İnşallah güzel haberler alırsınızKızlar selam, regl 5 gün kaladan beri test yapıyorum ve böyle hep silik çıkıyor testlerim
Göğüslerim inanılmaz şiş
Belimin sağ tarafı ağrıyor
Sağ kasığımdan bacağıma doğru inen bi ağrı gibi bi his var ve bu his 5 gün kala oldu,bugün geçti
5 gün kala yani çarşamba günü akşam yine sağ kasık ağrım tamamen bıçak batması gibi oldu anlık olarak ve geçti
Görseldeki Testimde bugün regl 3 gün kala yani bu sabah ilk idrarla yaptığım test, sizce kan testi yaptırmalımıyım ?
Üstüne gördüğünü düşünüyorsan test yapsan çıkar aslındaBenim daha çok var en az 15 gün fln ama ben üstüne gördüğümü düşünüyorumo yüzden
Yapıcam yapmayada yanımda bi tane eczane var ondada artımed var sadece gittim aldım yinede bi kaset testini bide erken gebelik testini silik çizgi çıkarsa hiç umutlanmam ama koyu çıkarsa gider kan veririmÜstüne gördüğünü düşünüyorsan test yapsan çıkar aslında
Kızlar kuruma çizgisimi acaba diye üstğne su damlattım ve çizgiler sanki daha da koyulaştı gibi normalde su damlatınca kuruma çizgileri gidiyor diye biliyorum ben ama
Yap testi ne kaybedersinYapıcam yapmayada yanımda bi tane eczane var ondada artımed var sadece gittim aldım yinede bi kaset testini bide erken gebelik testini silik çizgi çıkarsa hiç umutlanmam ama koyu çıkarsa gider kan veririm
Aynen öyle yapcam altı üstü 50 lira gerçi 50 100 diyeye 9 ayda eczaneye verdiğim paranın haddi hesabı yokYap testi ne kaybedersin
ay pozitif olmasını çok isterim ama adla güvenemiyorum testlere artık
Pozitiftir inşallahhhhhhBen de güvenmiyorum o yüzden bekliyorum sanırım kan vermek için pazartesi regl günüm normalde 1-2 gün erken olurum eğer olmazsam pazartesi gidip kan vericem sanırım