- 25 Ocak 2023
- 227
- 64
- 13
- 22
Kaset bende cok gec gostermisti hcg 120 olmasina ragmen asiri silikti erken gebelik testiniz var ise onu deneyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaset bende cok gec gostermisti hcg 120 olmasina ragmen asiri silikti erken gebelik testiniz var ise onu deneyin
Sadece birinde çok çok silik gördüm adetinize ne kadar varBende gün aşırı testini yaptım 2. Haftaya igrdi gecikmem ve 1 buçuk hafta 2 hafta önce 1 damla leke bir damak kan gledi başka gelmedi ve testlerinde böyle bı bskarmsinz acaba aşiri silk var gibi
2 hafta kadar olacak geçtiSadece birinde çok çok silik gördüm adetinize ne kadar var
Kan testi verin başka bir sorunda olabilir2 hafta kadar olacak geçti
Nasip hayırlısı artık eğer varsa çıkabilirim acabaKan testi verin başka bir sorunda olabilir
Sonuç ne oldu acaba hamile misiniz?
Farklı bir sorun vardir2 hafta kadar olacak geçti
Ay ama yükselebilir o değerlerden siz yinede takipte kalın bence..Bugun kan tahlili verdim mide bulantımda başlamıstı sonuc 2 civarı değilmişim 9 aylık bebeğim var emzirdiğim süreçte adet olmadım olacagım vakitler hep karnımda bi toparlanma oluyo olamıyorum haliyle şüphelerim artıyo
Ay ama yükselebilir o değerlerden siz yinede takipte kalın bence..
Benimde 2hafta gecikti ve sol tarafında bir yumurta toplanmiş sanki açıyor gibi sis gibi değişik birşey sizce bir bleirti olabirmiBugun kan tahlili verdim mide bulantımda başlamıstı sonuc 2 civarı değilmişim 9 aylık bebeğim var emzirdiğim süreçte adet olmadım olacagım vakitler hep karnımda bi toparlanma oluyo olamıyorum haliyle şüphelerim artıyo
Bence doktora gidin, inşallah gebeliktir ama anlattığınıza kist olma ihtimali de yüksek, kendinizi riske atmayın derim…Benimde 2hafta gecikti ve sol tarafında bir yumurta toplanmiş sanki açıyor gibi sis gibi değişik birşey sizce bir bleirti olabirmi
İnşallah rabim hayirlisini versinBence doktora gidin, inşallah gebeliktir ama anlattığınıza kist olma ihtimali de yüksek, kendinizi riske atmayın derim…