- 4 Kasım 2023
- 55
- 9
- 24
-
- Konu Sahibi birnazenin01
Merhaba hayırlı olsun var gibiBanada yardım edin lütfen reglime 3 gün kaldı üstteki 4 gün varken yumurtlamadan sonra 10. Gün alttaki testte yumurtlamadan sonra 11. Gün yani bugün sizcekan veremiyorum amerikadayım burda 8 haftadan önce acil bi durum yoksa bakmıyorlar kanama vs yoksa
Bişey göremedim amameraba yıne test yaptım ıcını bıle actım yanı
aynn yok zaten adet olmama 3 gunvar sımdı oldum nıye oyle erkn olduBişey göremedim ama
Ya türkiyede olsam direk kanka bakardım en güzeli en neti böyle bekle durMerhaba hayırlı olsun var gibi
Merhaba benm de 10 gün gecikti testim böle hayali ciGi varla yok arası sizce de var mı çizgi ben mi öle görüyorumSizi umutlandırmak istemem çunku kendi 16 gun geciktim hala olmadım 10.gunde kan verdim negatidti hala bekliyorum ama sizin baya cikmış bence tkr test yapin yarin sabah yine cıkarsa kan verin bence
Evet, silik çizgi var. Kan verin bence.Merhaba hanımlar ilişkinin bugün 11. Günü yumurtlama gününü hesaplayarak aralıklı olarak deneme yaptık 3 gündür sık tuvalete çıkma aşırı göğüs hassasiyeti mide kazınması ve kasığımdan kalmama vuran ağrı sonucu test yaptım anında böyle çıktı silik şekilde sizce gebelik var mı varsa bile çok yeni sanırım değil mi
Çokk hafif var gibi kan verin benceMerhaba benm de 10 gün gecikti testim böle hayali ciGi varla yok arası sizce de var mı çizgi ben mi öle görüyorum
Duşük yaptim ben 27.gunde gecikmenin ve testtw cikmamisti keske kan verseydim tekrar o yuzden mutlaka kan verin bazen testte cikmayabiliyoMerhaba benm de 10 gün gecikti testim böle hayali ciGi varla yok arası sizce de var mı çizgi ben mi öle görüyorum
Cok geçmiş olsun muhakkak vericem kan daha adet olmadım bakalım bu hafta içi vericem varla yok arası gibi bakalım hayırlısı heesyinDuşük yaptim ben 27.gunde gecikmenin ve testtw cikmamisti keske kan verseydim tekrar o yuzden mutlaka kan verin bazen testte cikmayabiliyo