- 14 Ocak 2024
- 351
- 133
- 25
-
- Konu Sahibi birnazenin01
Bence oyle yaomalisin yine de sen bilirsin erken negatif gormekten iyidir ben 16 gundur beklemedeyimoylemi yapim agrim var hala zaten
Bugun gidicektim vazgectim idrar da gormeyene kadar gitmicem bosuna kan vermek istemiyorum bugunde yapmadim 6 gun once yapmiatim tek cizgiydi hala bekliyorunoylemi yapim agrim var hala zaten
sende belirtiler oldumu pekiCunku 10.gun gecikmede kan verdim ve negatifti 3 gun sonrasi idrar yaptim tkr negatif hala bekliyoru
Normalde yogun adet belirtileri yasayan biriyim ama bu sefer Sadece kremsi akinti ve kasik agrim arada bir de iki gundur gogus uclarima dokununca hafif sızlama var adet belirtilerinde goguslerim sadce siserdi hafif agri yapmazdi bu sefer boyle oldu bir de tas catlasa 3 4 gun oynardi ki son 3 aydir tam gubunde oluydum bu ay sasirdim sizin belirtileriniz nedirsende belirtiler oldumu peki
vajinamda agri oluyo kramp gibi sanci oluyo gogus uclarim kahverengi oldu etrafi beyaz uyku ve yorgunluk bide idrara cikiyorum surekliNormalde yogun adet belirtileri yasayan biriyim ama bu sefer Sadece kremsi akinti ve kasik agrim arada bir de iki gundur gogus uclarima dokununca hafif sızlama var adet belirtilerinde goguslerim sadce siserdi hafif agri yapmazdi bu sefer boyle oldu bir de tas catlasa 3 4 gun oynardi ki son 3 aydir tam gubunde oluydum bu ay sasirdim sizin belirtileriniz nedir
sence varmi testin icini actimvajinamda agri oluyo kramp gibi sanci oluyo gogus uclarim kahverengi oldu etrafi beyaz uyku ve yorgunluk bide idrara cikiyorum surekli
Negatif canim ya agrin varsa vajinan da enfeksiyon olabilirsence varmi testin icini actim
adet sancisi gibi bi agri var amaNegatif canim ya agrin varsa vajinan da enfeksiyon olabilir
Biraz bekleyelim bakalim baska yapcak biseyimiz yok insallah pozitifi goruruzadet sancisi gibi bi agri var ama
insallah ama bn bakthmda ikinci cizgi hafif gozukuyor bide bn hsg cektrmstim tuplerin acik oldugunu soylemislerdi bi sorun yokmus bndeBiraz bekleyelim bakalim baska yapcak biseyimiz yok insallah pozitifi goruruz
Sonucu haber verin lütfeninsallah ama bn bakthmda ikinci cizgi hafif gozukuyor bide bn hsg cektrmstim tuplerin acik oldugunu soylemislerdi bi sorun yokmus bnde
tmmSonucu haber verin lütfen
İnsallah isteyen herkste vardir bu ay cok yipratici bi surec ya
insallah amin Allahim aynn oyle vllaİnsallah isteyen herkste vardir bu ay cok yipratici bi surec ya
pekı bugun hıc bı belırtı yok bnce hamıle degılım bnBence oyle yaomalisin yine de sen bilirsin erken negatif gormekten iyidir ben 16 gundur beklemedeyim
Olabilir ya beb artik ne dicem ne yapcam bilmiyorum 17.gun oldu tık yok bu sabah idrar testi yaptim negatiftipekı bugun hıc bı belırtı yok bnce hamıle degılım bn
alla alla bnce doktora gıt yaOlabilir ya beb artik ne dicem ne yapcam bilmiyorum 17.gun oldu tık yok bu sabah idrar testi yaptim negatifti
meraba yıne test yaptım ıcını bıle actım yanıOlabilir ya beb artik ne dicem ne yapcam bilmiyorum 17.gun oldu tık yok bu sabah idrar testi yaptim negatifti