- 22 Nisan 2022
- 165
- 115
- 33
- 31
Kızlar gece test yaptım hiç çizgi yoktu şimdi sabah baktım ve böyle gördüm çizgi belirmiş. Marka prodoctor. Çıkardım testi yıkadım ama çizgi hala duruyor. Regle 3 gün var. Hamile olabilir miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prodoctor kolay kolay yanıltmaz. Bence gebesinizGüncelleme yapmak istedim. Şimdi yine test yaptım ve çift çizgi gözüküyor
Canım var gibi duruyor hayırlısı olsun inşallah. Gecikmen yoksa reglini bekle gecikmen varsa kan ver. Erken öğrenmekte çok güzel bişey değil en iyisi regl beklemekGüncelleme yapmak istedim. Şimdi yine test yaptım ve çift çizgi gözüküyor
İnşallah öyledir çok teşekkür ederimProdoctor kolay kolay yanıltmaz. Bence gebesinizimkanın varsa kan ver için rahat etsin :)
Çok teşekkür ederimCanım var gibi duruyor hayırlısı olsun inşallah. Gecikmen yoksa reglini bekle gecikmen varsa kan ver. Erken öğrenmekte çok güzel bişey değil en iyisi regl beklemek![]()
Evet bugün cuma olduğu için öyledir. Elinde test varsa sabahları ilk idrarla yaparsın canım koyulaşma varsa betan artıyor demektir.İnşallah öyledir çok teşekkür ederimsağlık ocağında kan verdim ama pazartesi çıkacak sonuç
Çok teşekkür ederimSağlik ocağında kan verdim ama pazartesi belli olacakmış sonuç
Akşama doğru e nabıza düşer büyük ihtimal sonuç :)İnşallah öyledir çok teşekkür ederimsağlık ocağında kan verdim ama pazartesi çıkacak sonuç
Çok teşekkür ederimSağlik ocağında kan verdim ama pazartesi belli olacakmış sonuç
Aynısını yasiyorymKızlar gece test yaptım hiç çizgi yoktu şimdi sabah baktım ve böyle gördüm çizgi belirmiş. Marka prodoctor. Çıkardım testi yıkadım ama çizgi hala duruyor. Regle 3 gün var. Hamile olabilir miyim?
Canım bat ne zaman senin ve belirti var mıGüncelleme yapmak istedim. Şimdi yine test yaptım ve çift çizgi gözüküyor
Güzel haberlerinize çok seviniyorum yüzüm gülüyor resmenTestim var o şekilde yapayım çok teşekkür ederim![]()
Ya inşallah çıkar yarın bile çıkmaz dediler inşallah sizin dediğiniz gibi olurAkşama doğru e nabıza düşer büyük ihtimal sonuç :)
Bat 14 nisan 3 gün var. Sağ kasığımda ağrı var aksayarak yürüyorum. İlk bebeğimde de böyle olmuştu ama o sol taraftı başka da hiç ama hiç belirtim yokCanım bat ne zaman senin ve belirti var mı
İnşallah ben de sizden güzel haber alırım sizin bat ne zamanGüzel haberlerinize çok seviniyorum yüzüm gülüyor resmen
Bende sıfır belirti 4 gün var umudum yok canım yaYa inşallah çıkar yarın bile çıkmaz dediler inşallah sizin dediğiniz gibi olur
Bat 14 nisan 3 gün var. Sağ kasığımda ağrı var aksayarak yürüyorum. İlk bebeğimde de böyle olmuştu ama o sol taraftı başka da hiç ama hiç belirtim yok
Benim bat 15 i canım dün yaptığım test.fotoda gözükmüyor çok ince çizgi görmüştüm productor ama olsa daha net çıkardı diye düşünüyorumİnşallah ben de sizden güzel haber alırım sizin bat ne zaman
Benim yumurtlama akıntım bile yoktu hiç belirti yok kasık ağrısı dışında regl gelmediği sürece umut var benceBende sıfır belirti 4 gün var umudum yok canım ya
Benim akşamki testle şimdi yaptığım test arasında bile fark var siz 4 gün kala yapmışsınız yarın sabah tekrar yapın benceBenim bat 15 i canım dün yaptığım test.fotoda gözükmüyor çok ince çizgi görmüştüm productor ama olsa daha net çıkardı diye düşünüyorum
5 gün kala.yaptim bugün 4 var.aksam eve gidince yaparım belkiBenim akşamki testle şimdi yaptığım test arasında bile fark var siz 4 gün kala yapmışsınız yarın sabah tekrar yapın bence