Kafam karıştı bir bakar mısınız kızlar🙏

karakulli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
1.148
537
123
41
Adete 4 gün var, 4 gündür test yapıyorum, ilk üç gün softec, laboquick, laboquick yaptım. Hepsinde çizgi vardı. Bugün laboquick, softec ve clearpink diye bir marka yaptım, iki gündür çizgi çıkan laboquickte tık yok bugün, diğer ikisinde bariz çizgi var. Ben gözle görüyorum ama siz daha net görün diye filtre yaptım. Şimdi bu laboquick niye böyle yaptı ki😔 diğer markaları duydunuz mu? Yalancı çıkaranı var mı acaba? Laboquick üzdü😔

Eklentiler

• IMG_1446.webp
    IMG_1446.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_1458.webp
    IMG_1458.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_1478.webp
    IMG_1478.webp
    119,3 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_1498.webp
    IMG_1498.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_1497.webp
    IMG_1497.webp
    87,1 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_1500.webp
    IMG_1500.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Adete 4 gün var, 4 gündür test yapıyorum, ilk üç gün softec, laboquick, laboquick yaptım. Hepsinde çizgi vardı. Bugün laboquick, softec ve clearpink diye bir marka yaptım, iki gündür çizgi çıkan laboquickte tık yok bugün, diğer ikisinde bariz çizgi var. Ben gözle görüyorum ama siz daha net görün diye filtre yaptım. Şimdi bu laboquick niye böyle yaptı ki😔 diğer markaları duydunuz mu? Yalancı çıkaranı var mı acaba? Laboquick üzdü😔
Daha önce bende yaşadım yalancı pozitifi en doğrusu kanda öğrenmek gecikmeyi bekleyip

Hem de predictorle😱o zaman hiçbirine güvenemicez. Perşembe adet olmazsam ben de kan vereyim o zaman. Teşekkür ederim 🙏
Lütfen testlere.asla güvenmeyin umutlanmayin bu bahsettiğiniz markalar defalarca pozitif gösterdi bende hele ki geçen ay 4 pozitif test gördüm regl oldum çok üzücü oluyor sonrası

Back
X