- 11 Eylül 2024
- 222
- 44
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaset testler pek yanılmıyor genelde umutlandırmak istemem ama bence var bi kan verin kesinleşsinİyi günler hanımlar. Ben reglimden 4 gün önce kan testi yaptırmıştım negatifti. Bugün adet gecikmemin 4.günü ve kaset test yaptım markası freely 5 dk içerisin de çıktı. Hatalı mıdır sizce
Bu markaya güvenilir mi acaba, ben yalancı pozitif almıştım bu ay day doctordanKaset testler pek yanılmıyor genelde umutlandırmak istemem ama bence var bi kan verin kesinleşsin
bence bi kaç gün daha bekleyin sonra testi tekrarlayın zaten daha koyuysa ikinci çizği gebelik vardırİyi günler hanımlar. Ben reglimden 4 gün önce kan testi yaptırmıştım negatifti. Bugün adet gecikmemin 4.günü ve kaset test yaptım markası freely 5 dk içerisin de çıktı. Hatalı mıdır sizce
Açıkçası markalarla alakalı pek bilgim yok ben de bi çok marka kullandım bu zamana kadar olmayan gebeliğe hiç biri pozitif göstermedi kuruma çizgisi çıkıyordu ama zaten önemli olan ilk 10 dkBu markaya güvenilir mi acaba, ben yalancı pozitif almıştım bu ay day doctordan
Evet 4 gün gecikmeye baya silikbence bi kaç gün daha bekleyin sonra testi tekrarlayın zaten daha koyuysa ikinci çizği gebelik vardır
aynen öyle ama belki geç döllenme oluşmuştur bilemeyizEvet 4 gün gecikmeye baya silik
Bu marka güvenilir mi pekiaynen öyle ama belki geç döllenme oluşmuştur bilemeyiz
Canim sonuc nedir paylasirmisin bende seninle ayni durumdayimBu marka güvenilir mi peki
Hamileydim betam 31 çıktı ama kimyasal oldu maalesefCanim sonuc nedir paylasirmisin bende seninle ayni durumdayim
Gecmis olsun insallah Allah saglikli gebelik verir birdahaki aya insallahHamileydim betam 31 çıktı ama kimyasal oldu maalesef
İnşallah isteyen herkeseGecmis olsun insallah Allah saglikli gebelik verir birdahaki aya insallah
Ben kasetini hiç kullanmadım ama erken gebelik testinde bu markadan şikayet çok bana da öyle bi şey çıktı daha demin ben de pazartesi kan verecemBu markaya güvenilir mi acaba, ben yalancı pozitif almıştım bu ay day doctordan
Benim 17 gün gecikti böyle çıktıEvet 4 gün gecikmeye baya silik
Simdi hamilemisiniz canimBenim 17 gün gecikti böyle çıktı
Bilmiyorum bugün yeni bir test yaptım öncekine göre daha koyu bir çizgi belirdi 1 hafta sonra kan testine gideceğimSimdi hamilemisiniz canim
Üzgünüm ama bu test negatifİyi günler hanımlar. Ben reglimden 4 gün önce kan testi yaptırmıştım negatifti. Bugün adet gecikmemin 4.günü ve kaset test yaptım markası freely 5 dk içerisin de çıktı. Hatalı mıdır sizce
değilmiş hamileydim, kimyasal oldu amaÜzgünüm ama bu test negatif