• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız?

solitude

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
219
45
13
İyi günler hanımlar. Ben reglimden 4 gün önce kan testi yaptırmıştım negatifti. Bugün adet gecikmemin 4.günü ve kaset test yaptım markası freely 5 dk içerisin de çıktı. Hatalı mıdır sizce

Eklentiler

• IMG_5508.webp
    IMG_5508.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 282
İyi günler hanımlar. Ben reglimden 4 gün önce kan testi yaptırmıştım negatifti. Bugün adet gecikmemin 4.günü ve kaset test yaptım markası freely 5 dk içerisin de çıktı. Hatalı mıdır sizce
Kaset testler pek yanılmıyor genelde umutlandırmak istemem ama bence var bi kan verin kesinleşsin

bence bi kaç gün daha bekleyin sonra testi tekrarlayın zaten daha koyuysa ikinci çizği gebelik vardır

Bu markaya güvenilir mi acaba, ben yalancı pozitif almıştım bu ay day doctordan
Açıkçası markalarla alakalı pek bilgim yok ben de bi çok marka kullandım bu zamana kadar olmayan gebeliğe hiç biri pozitif göstermedi kuruma çizgisi çıkıyordu ama zaten önemli olan ilk 10 dk

Kızlar merhaba. Adetim 2 gün geçince test yapmıştım ilk 1 dakika baktım ve olsa çıkar deyip kenara koymuştum o an atamamıştım daha sonra atmaya geldiğimde böyle olduğunu gördüm belki 10 belki 15 dakika sonraydı bilemiyorum ama yinede ilk saniyeler çıkmadığı için umursamamıstım görümcemde merak edince çekip ona atmıstım şimdi 1 hafta geçti hala olmayınca resimlerden bulup size danışmak istedim yani hala hamile değilimdir herhalde bugün olurum yarın olurum diye dolaşıyorum çünkü pek gecikme yaşamam sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir ha birde 12 gün önce influanza atlattım ilaç kullanmadım ama onun etkiside olabilirmi acaba diye düşünmüyor değilim

Eklentiler

• 1000036983.webp
    1000036983.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 206
Back
X