Oyle balım valla ama insan cok uzuluyorHakkımızda hayırlısı olsun olmazsa ne yaparsak yapalım olmaz dua etmekten başka çaremiz yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle balım valla ama insan cok uzuluyorHakkımızda hayırlısı olsun olmazsa ne yaparsak yapalım olmaz dua etmekten başka çaremiz yok
Tabiki üzülüyoruz kendimizi umutlandırıyoruz vardır bunda da bir hayır güzelimOyle balım valla ama insan cok uzuluyor
Bi insanin 9 ay boyunca hic pozitif gorememesi normal degil ama korkuyorum artik hic olmucak diyeTabiki üzülüyoruz kendimizi umutlandırıyoruz vardır bunda da bir hayır güzelim
Bende 4 aydan beri negatif görüyorum doktora gitmek de istemiyorum olmayacak der diye hayırlısı olsun inşallahBi insanin 9 ay boyunca hic pozitif gorememesi normal degil ama korkuyorum artik hic olmucak diye
Allah korusun oyle deme yine. İnsan korkuyor evet bende korka korka beklemistim hep ama bisey cikmadi. Rabbim aratmadan uzmeden nasip etsin insallah canimcimBende 4 aydan beri negatif görüyorum doktora gitmek de istemiyorum olmayacak der diye hayırlısı olsun inşallah
İnşallah balım sen adet oldun muAllah korusun oyle deme yine. İnsan korkuyor evet bende korka korka beklemistim hep ama bisey cikmadi. Rabbim aratmadan uzmeden nasip etsin insallah canimcim
Olmadim 13’unde gunum olcam buyuk ihtimalİnşallah balım sen adet oldun mu
Allahın mucizesi bitmez inşallah hamilesindirOlmadim 13’unde gunum olcam buyuk ihtimal
Canım sen niye kendini strese sokuyorsun ki bu kadar. Bekle daha çok var adetine. Olacağı varsa olur zaten. Testler şuan pozitifte çıksa negatifte çıksa adetten önce kesinleşmez. Biraz sakin olmaya çalış. Oluruna bırakOlmadim 13’unde gunum olcam buyuk ihtimal
Hsg cekildim cok umutluydum cekilen cogu kisi 1 ay sonra cevap aldi ben bakiyorum en azindan silik cizgi goruyor herkes benim testler bombos ister istemez uzuluyorum kendi kendime yaCanım sen niye kendini strese sokuyorsun ki bu kadar. Bekle daha çok var adetine. Olacağı varsa olur zaten. Testler şuan pozitifte çıksa negatifte çıksa adetten önce kesinleşmez. Biraz sakin olmaya çalış. Oluruna bırak
İnsallah canimm insallahAllahın mucizesi bitmez inşallah hamilesindir
Bir daha test yapmış mıydınHsg cekildim cok umutluydum cekilen cogu kisi 1 ay sonra cevap aldi ben bakiyorum en azindan silik cizgi goruyor herkes benim testler bombos ister istemez uzuluyorum kendi kendime ya
İnşallah canım allah hepimize o mutluluğu yaşatsınYaa kimyasal miydi o ben seni saglikli saniyorum gecmis olsun canim cok uzuldum ya ama kimyasaldan sonra hamile kalan cok var tekrar insallah tekrar pozitifleri görürsün tekrar
Yaptim canim negatifBir daha test yapmış mıydın
Sabahki ilk idrarla mı yapmıştın. Resim varsa atsana. Bir de markası neydiYaptim canim negatif
Albi yaptim canim yine aksamda awox yaptim ama onu cekmedim baktim negatif salladim cope gittiSabahki ilk idrarla mı yapmıştın. Resim varsa atsana. Bir de markası neydi
Çok hafif var gibi. Adetine daha çok olduğu için kaset test doğru sonuç vermez. Kaset test yapma bence. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapmalısın. Hemen ümidini kesme. Gerçekten testlerde pozitif görmek için çok erken. Ben de yarın tekrar yapıcam. Öğleden sonraya kalıcak ama kargo ögleden sonra gelir büyük ihtimalBunu yaptigimda cekmistim kurumamistir daha cektigimde sabah yaptigim
Bu albi cok dusuk hcg yi algiliyor bi de yalanci pozitif vermiyor diye duydum ondan hep bunu aliyorum. 1 tane awox um kaldi sabah ilk idrarla yapacagim yarin zaten catlamanin da 12. Gunu yarinda cikmazsa adet gecikirse yapcam artikÇok hafif var gibi. Adetine daha çok olduğu için kaset test doğru sonuç vermez. Kaset test yapma bence. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapmalısın. Hemen ümidini kesme. Gerçekten testlerde pozitif görmek için çok erken. Ben de yarın tekrar yapıcam. Öğleden sonraya kalıcak ama kargo ögleden sonra gelir büyük ihtimal