Testime bakar misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi seake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende 4 aydan beri negatif görüyorum doktora gitmek de istemiyorum olmayacak der diye hayırlısı olsun inşallah
Allah korusun oyle deme yine. İnsan korkuyor evet bende korka korka beklemistim hep ama bisey cikmadi. Rabbim aratmadan uzmeden nasip etsin insallah canimcim

Olmadim 13’unde gunum olcam buyuk ihtimal
Canım sen niye kendini strese sokuyorsun ki bu kadar. Bekle daha çok var adetine. Olacağı varsa olur zaten. Testler şuan pozitifte çıksa negatifte çıksa adetten önce kesinleşmez. Biraz sakin olmaya çalış. Oluruna bırak

Hsg cekildim cok umutluydum cekilen cogu kisi 1 ay sonra cevap aldi ben bakiyorum en azindan silik cizgi goruyor herkes benim testler bombos ister istemez uzuluyorum kendi kendime ya

Yaa kimyasal miydi o ben seni saglikli saniyorum gecmis olsun canim cok uzuldum ya ama kimyasaldan sonra hamile kalan cok var tekrar insallah tekrar pozitifleri görürsün tekrar
İnşallah canım allah hepimize o mutluluğu yaşatsın

Kızlar karın sağ alt tarafım hafif ağrıyor gebelik belirtilerinde böyle birşey varmıdır

Bunu yaptigimda cekmistim kurumamistir daha cektigimde sabah yaptigim

Bunu yaptigimda cekmistim kurumamistir daha cektigimde sabah yaptigim
Çok hafif var gibi. Adetine daha çok olduğu için kaset test doğru sonuç vermez. Kaset test yapma bence. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapmalısın. Hemen ümidini kesme. Gerçekten testlerde pozitif görmek için çok erken. Ben de yarın tekrar yapıcam. Öğleden sonraya kalıcak ama kargo ögleden sonra gelir büyük ihtimal

Bu albi cok dusuk hcg yi algiliyor bi de yalanci pozitif vermiyor diye duydum ondan hep bunu aliyorum. 1 tane awox um kaldi sabah ilk idrarla yapacagim yarin zaten catlamanin da 12. Gunu yarinda cikmazsa adet gecikirse yapcam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…