• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi seake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnsallah canim cok istiyoruz rabbim nasip etsin😊💕 gelisme olursa haber ver biz hergun yukardaki arkadasla haberlesiyoruz yaptik yapmadik diye destek oluyoruz birbirimize☺️💕🌸
Valla çiçeğim benimde burdan başka danışabileceğim kimse yok gelişme olursa haber veririm destek olurum inşallah 🥰

IMG_7452.jpeg

Canim normalde kuruma cizgisi seffaf olur cizgi varsa koyulasir biliyosundurya benimde boyle ince siyahlasmis bi cizgi oldu kuruyunca sence dikkate almali miyim yoksa negatif midir

Eki Görüntüle 3533695
Canim normalde kuruma cizgisi seffaf olur cizgi varsa koyulasir biliyosundurya benimde boyle ince siyahlasmis bi cizgi oldu kuruyunca sence dikkate almali miyim yoksa negatif midir
Canım kuruyunca benimde öyle oluyor. Daha yeni olduğu için net bir şey de söylenmiyor tabi. 3 4 gün sonraki testi dikkati almak daha iyi sanki 😊 benimkilerde baya silik çıktı biliyorsun

Nimo testi yaptım erken gebelik testi anında ikinci çizgi pembe şekilde belirdi şok heyecanlıyım sabırsızlıkla yarını bekliyorum adet olacakmışım gibi karın ağrım var bu gece itibariyle yumurtlamadan sonra 11. Günüm adet tarihimede 4 gün var

Eklentiler

• IMG_2050.jpeg
    IMG_2050.jpeg
    35,1 KB · Görüntüleme: 14
Nimo testi yaptım erken gebelik testi anında ikinci çizgi pembe şekilde belirdi şok heyecanlıyım sabırsızlıkla yarını bekliyorum adet olacakmışım gibi karın ağrım var bu gece itibariyle yumurtlamadan sonra 11. Günüm adet tarihimede 4 gün var
Var canim hayirli olsun yerinde olsam yarin kan veririm sabah ilk idrarla test yap sonra koş kan vermeye😍

Var canim hayirli olsun yerinde olsam yarin kan veririm sabah ilk idrarla test yap sonra koş kan vermeye😍
Kimisinde yalancı pozitif çıkmış bu markayla ama bilmiyorum belirtide var bakalım yarın yapacağım dediğiniz gibi teşekkür ederimm🥹🥰🩷

Şimdi kontrol etmeye gittim kurumuş halide bu şekilde

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 11
Ayy maşAllah inşallah vardır sağlıkla kucağına alırsın 🫠

Back