- 17 Kasım 2024
- 133
- 22
- 13
- 26
Ayyy amin inşallah çok teşekkür ederimAyy maşAllah inşallah vardır sağlıkla kucağına alırsın
Tam okuyamadım yazdığınızı adete kaç gününüz varAyyy amin inşallah çok teşekkür ederim
Nasil yaaa o kirmiziliga bi deeee. Hangi marka o test Allah askina2.30 kan testim çok üzüldüm
NimoNasil yaaa o kirmiziliga bi deeee. Hangi marka o test Allah askina
İnanamiyorum ya bu kadar olmaz yani
Malesefİnanamiyorum ya bu kadar olmaz yani
O net çizgiye rağmen2.30 kan testim çok üzüldüm
Amim inşallahhO net çizgiye rağmenüzülme çiçeğim Allah nasip etsin inşallah
Kızlar bugün karnımda ağrı ve sanki gerilme tarzı kramplar yaşıyorum karnıma baskı uygulayınca ağrıyor böyle bişey yaşayan var mıAmim inşallahh
Bende hic belirti yok vallahiKızlar bugün karnımda ağrı ve sanki gerilme tarzı kramplar yaşıyorum karnıma baskı uygulayınca ağrıyor böyle bişey yaşayan var mı
Bende de bunlar var aşırı belim ağrıyo bugünki test de negatiftiBende hic belirti yok vallahi
Ben artik negatifi kabullendim testte yapmiyorumBende de bunlar var aşırı belim ağrıyo bugünki test de negatifti
Öyle deme çiçeğim ya ümidimizi kesmeyelimBen artik negatifi kabullendim testte yapmiyorum
Ya seake Allahtan hayırlısını istemek lazım geçen ay bana sevindik 2 hafta sonra kimyasal gebelik dlduğu çıktı bizim için hayırlı olanı nasip etsin allah hiç üzme güzel canını sen sağlığına dikkat ettikçe niye dlmasınBen artik negatifi kabullendim testte yapmiyorum
Valla benim moralimde sinirimde bitti artik ugrasmicam olursa olsun napayimÖyle deme çiçeğim ya ümidimizi kesmeyelim
Hakkımızda hayırlısı olsun olmazsa ne yaparsak yapalım olmaz dua etmekten başka çaremiz yokValla benim moralimde sinirimde bitti artik ugrasmicam olursa olsun napayim
Yaa kimyasal miydi o ben seni saglikli saniyorum gecmis olsun canim cok uzuldum yaYa seake Allahtan hayırlısını istemek lazım geçen ay bana sevindik 2 hafta sonra kimyasal gebelik dlduğu çıktı bizim için hayırlı olanı nasip etsin allah hiç üzme güzel canını sen sağlığına dikkat ettikçe niye dlmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?