Testime bakar misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi seake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu albi cok dusuk hcg yi algiliyor bi de yalanci pozitif vermiyor diye duydum ondan hep bunu aliyorum. 1 tane awox um kaldi sabah ilk idrarla yapacagim yarin zaten catlamanin da 12. Gunu yarinda cikmazsa adet gecikirse yapcam artik
Onu bilmiyorum canım.
Hayırlısı olsun bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Hsg cekildim cok umutluydum cekilen cogu kisi 1 ay sonra cevap aldi ben bakiyorum en azindan silik cizgi goruyor herkes benim testler bombos ister istemez uzuluyorum kendi kendime ya
Merhaba. Evliliğimizin ilk 6 senesi silikmiş, kuruma çizgisiymiş hiçbirini görmedim. Eşim azosperm. Doktorlar asla olmaz dedi. Tüp bebek anca dedi. Tüp bebek denedik her şey harikaydı ama tutmadı regl olmuştum. Eşimin artık tüm ümidi bitmişti. Ama benim değil... Hissediyordum doğal yoldan olacağını. Sperm yokken mi? Evet sperm varmış yokmuş azmış çokmuş ben bu kısma takılmadım hiç.

Çünkü bize düşen sadece çaba, mücadele. Sonucu Allah yaratır. Ki, Rabbimize spermsiz çocuk vermek de zor değil. Hep bu inancı taşıdım ve 2019 senesinde eşim A. MARANKİ kürünü ben de çörekotu bal tarçın kürünü yedim. O ay gebe kaldım. İlk kez

O yüzden ümidinizi asla yitirmeyin. Allah var, Allah yâr

Yaaa ne kadar guzel cok sevindim gercekten hayat mucizelerle dolu.İnternetten bakip bende uygulayayim onumuzdeki ay insallah bize de nasip olur gercekten cok sevindim

Yaaa ne kadar guzel cok sevindim gercekten hayat mucizelerle dolu.İnternetten bakip bende uygulayayim onumuzdeki ay insallah bize de nasip olur gercekten cok sevindim
Eğer regl olursanız ki inşaAllah gebesinizdir, ama regl gelirse 2. Gün başlanacak çörekotu kürüne.

Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi

12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Adetin 2.günü başlanıyor. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek. 2 güne 1 ilişki. TOPLAM 10 GÜN YENİYOR.

Bu kür yalnızca yumurtlamasında sorun olanlar için değil. Sorun olmasa bile mükemmel etki gösteriyor. Zira vücud her ay aynı kalitede yumurta üretemeyebiliyor. Kür vesilesiyle kalitesi ve tutunması artmış oluyor Allah'ın izniyle

Cokkk tesekkur ederim Allah razi olsun mutlaka deneyecegim adet olursam. insallah sifa olur okuyan herkese de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…