• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi seake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cikcak olsa cikardi canim ya ben sivi aldim baya. Ama yok inan cok uzgunum moralim sifir oturup aglicam yani o derecedeyim
Bence hiç üzülme. Daha çok var bata. Eğer olsaydı çıkardı demek için adete bir gün kala ya da adetten sonra yapılan testler için geçerli. Sen bence sıvı alımını en az 3 saat kesip öyle yap testi. En güzeli ilk idrarla yapmak

Bence hiç üzülme. Daha çok var bata. Eğer olsaydı çıkardı demek için adete bir gün kala ya da adetten sonra yapılan testler için geçerli. Sen bence sıvı alımını en az 3 saat kesip öyle yap testi. En güzeli ilk idrarla yapmak
Sabah yapcaktim aslinda unuttum uyandim direkt wc ye gittim yaparken aklima geldi😂 hayirlisi canim ya olmazsada olmasin valla ben yoruldum oyle boyle degil yani

İnşallah hayırlısı olur 😍
IMG_7440.jpeg
ben idrarimi tutup kaset test yaptim canim

Ben de test sipariş verdim 😅 cuma falan gelir büyük ihtimal. Mecbur beklicem 😁 yarın yine at buraya sonucunu
Ayy hangi marka aldin😂 benim 2 tane awox um var 4 tane de kaset testim kaldi.Sabah ilk idrarla yapcam kaset testi yine canim atarim cikarsa tabi insallah cikar🥰

Ayy hangi marka aldin😂 benim 2 tane awox um var 4 tane de kaset testim kaldi.Sabah ilk idrarla yapcam kaset testi yine canim atarim cikarsa tabi insallah cikar🥰
Yine prodoctor aldım ben. Toplu aldığım halde hiç sıkıntı çıkmadı. Yine alayım dedim 6 tane

Valla bende toplu aliyorum cok hesapli oluyo hem de bitti yok demiyosun en guzeli
Kızlar öncelikle sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah benim adetimden 5 gün önce test çok silikti şu an 1 günüm geçiyo ama negatif pozitife dönme ihtimali var mıdır🥹🙏

Kızlar öncelikle sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah benim adetimden 5 gün önce test çok silikti şu an 1 günüm geçiyo ama negatif pozitife dönme ihtimali var mıdır🥹🙏
Pozitif testin markasi neydi canim? Maalesef testler artik cok yalanci pozitif cikariyor🥹

O da cok iyi bi test canim ben eczane markasi olarak demistim bende awox aliyorum trendyol dan toplu sekilde ☺️
Daha az maliyetli oluyor bana göre gülüm eczaneden aldığım bütün testler şimdiye kadar hep yalancı pozitif çıkardı 🥲🌹

Daha az maliyetli oluyor bana göre gülüm eczaneden aldığım bütün testler şimdiye kadar hep yalancı pozitif çıkardı 🥲🌹
İnsanlarin umitleriyle oynuyorlar bende cok agladim o yalanci pozitiflee yuzunden kan verdim 3 defa

Back