İnsallah canim sen yaparsan sende haber ver insallah pozitifleri görürüzBen de sabah hiç sıvı almadan yaptım. Dediğin gibi her şey oluruna varıyor öyle ya da böyle. Biz acele ediyoruz tabi orası ayrı. İnşallah hafta sonu güzel haberler verirsin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testime bakar misiniz
- Konu Sahibi seake
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ekim 2020
- 1.220
- 2.207
- 83
Tamamdır. Ben de dayanamam hafta sonu diyorum ama cuma sabah yaparım muhtemelenİnsallah canim sen yaparsan sende haber ver insallah pozitifleri görürüz
Ben yarin sabah yapmazsam iyi kasiklarimda da agri var ben kesin regl olcam ya geliyo yine basimim belasiTamamdır. Ben de dayanamam hafta sonu diyorum ama cuma sabah yaparım muhtemelen
- 7 Ekim 2020
- 1.220
- 2.207
- 83
Sana bir şey söyleyim mi bence en büyük belirtisi bu. Geliyor diyorsun ama gelmiyor. Ve gerçekten genel anlamda adet belirtileri ile benziyor. O yüzden beklemekten başka çare yok. Ama işte acelecilik ruhumuzda varBen yarin sabah yapmazsam iyi kasiklarimda da agri var ben kesin regl olcam ya geliyo yine basimim belasi
Bian once belli olsun istiyoruz ama o da inatla olmaz millet hamile kaliyo aylar sonra farkediyo cok ozeniyorumSana bir şey söyleyim mi bence en büyük belirtisi bu. Geliyor diyorsun ama gelmiyor. Ve gerçekten genel anlamda adet belirtileri ile benziyor. O yüzden beklemekten başka çare yok. Ama işte acelecilik ruhumuzda var
- 7 Ekim 2020
- 1.220
- 2.207
- 83
Ya işte. Bazıları doğum zamanı falan anlıyorBian once belli olsun istiyoruz ama o da inatla olmaz millet hamile kaliyo aylar sonra farkediyo cok ozeniyorum
Bize de nasip olur insallah ikinci cocukta ama ben onu da yapmayi dusunmuyorum bitanede kalcamYa işte. Bazıları doğum zamanı falan anlıyor
- 7 Ekim 2020
- 1.220
- 2.207
- 83
Şey benim ikiz çocuklarım var ikinci gebelik boş gebelik çıktı. Eğer olursa bu 3. Gebelik Olucak ama ilk defa bu kadar erken test yaptım. Diğerlerinde daha sabırlıymısımBize de nasip olur insallah ikinci cocukta ama ben onu da yapmayi dusunmuyorum bitanede kalcam
Ayyy gercekten miii Allah bagislasin oyyyy bu defa da ikiz olursa bak sen olayin guzelligineeŞey benim ikiz çocuklarım var ikinci gebelik boş gebelik çıktı. Eğer olursa bu 3. Gebelik Olucak ama ilk defa bu kadar erken test yaptım. Diğerlerinde daha sabırlıymısım
- 7 Ekim 2020
- 1.220
- 2.207
- 83
Ahaha yok ya o kadar da değildir heralde.Ayyy gercekten miii Allah bagislasin oyyyy bu defa da ikiz olursa bak sen olayin guzelliginee
Ay bilmem genlerinizde var olur mu olur yaAhaha yok ya o kadar da değildir heralde.
- 7 Ekim 2020
- 1.220
- 2.207
- 83
Genlerin de var. Annem tarafında çok ikiz doğuran var. Hatta üçüz de oldu. Ama benim ikizlerde klomenden sonra oldu. Onunda etkisi var gibi duruyor nasip tabi. Allah herkese gönlündekinin en güzelini nasip etsinAy bilmem genlerinizde var olur mu olur ya
Cok guzel bi duygu, buyuk bi şans ikiz rabbim elimizi bos cevirmesin haberleselim yine canim ben test yaparsam zaten seni etiketlerim sende haber ver mutlaka iyi gecelerGenlerin de var. Annem tarafında çok ikiz doğuran var. Hatta üçüz de oldu. Ama benim ikizlerde klomenden sonra oldu. Onunda etkisi var gibi duruyor nasip tabi. Allah herkese gönlündekinin en güzelini nasip etsin
- 7 Ekim 2020
- 1.220
- 2.207
- 83
Tamam canım. Senin konunu takibe aldım zaten ama haber ederim inşallahCok guzel bi duygu, buyuk bi şans ikiz rabbim elimizi bos cevirmesin haberleselim yine canim ben test yaparsam zaten seni etiketlerim sende haber ver mutlaka iyi geceler
- 7 Ekim 2020
- 1.220
- 2.207
- 83
Sana o kadar konuştum kendim dayanamadım dunkunden biraz daha net çıktı. Hayırlısı olsun bakalımCok guzel bi duygu, buyuk bi şans ikiz rabbim elimizi bos cevirmesin haberleselim yine canim ben test yaparsam zaten seni etiketlerim sende haber ver mutlaka iyi geceler
Eklentiler
Ayyu cok sevindim canim gorunuyo gercekten hayirlisi olsun bende cikinca kaset test alicam bakalim bi tane de predictor varsa ciksin yoksa dusunup durmamSana o kadar konuştum kendim dayanamadım dunkunden biraz daha net çıktı. Hayırlısı olsun bakalım
- 7 Ekim 2020
- 1.220
- 2.207
- 83
Erken gebelik testinde varsa çıkar ama kaset test için erken daha. Erken gebelik testi yap benceAyyu cok sevindim canim gorunuyo gercekten hayirlisi olsun bende cikinca kaset test alicam bakalim bi tane de predictor varsa ciksin yoksa dusunup durmam
Awox yaptim negatif canimErken gebelik testinde varsa çıkar ama kaset test için erken daha. Erken gebelik testi yap bence
- 7 Ekim 2020
- 1.220
- 2.207
- 83
O erken gebelik testi miydi. Bilmiyorum da ben. Birde sıvı alımı nasıldı. Ben hiç sıvı almadan yaptımAwox yaptim negatif canim
Cikcak olsa cikardi canim ya ben sivi aldim baya. Ama yok inan cok uzgunum moralim sifir oturup aglicam yani o derecedeyimO erken gebelik testi miydi. Bilmiyorum da ben. Birde sıvı alımı nasıldı. Ben hiç sıvı almadan yaptım