sen ne zaman yapmistinBen yaptigimda kopkoyu çıkmıştı o yüzden bende arada kaldım hafif var gibi ama bi hafta bekle yine ole dene
Bence varmerhaba kizlar testime bakarmisiniz adetime 1 gun kaldi dayanamadim yaptim. Ben ikinci cizgiyi gormek istedigim icin mi goruyorum yoksa gercekten gorunuyo mu
Bence var
Ah ah bende burya test atmıştım şimdi 30 haftalik hamileyimmerhaba kizlar testime bakarmisiniz adetime 1 gun kaldi dayanamadim yaptim. Ben ikinci cizgiyi gormek istedigim icin mi goruyorum yoksa gercekten gorunuyo mu
yaa gercekten mi cok sevindim senin testinde boylemiydi nolur boyleydi deA
Ah ah bende burya test atmıştım şimdi 30 haftalik hamileyim
insallahh tesekkur ederimMerhaba çizgiyi bende görüyorum inşaallah vardır
insqllahhhhSanki bende gördüm hayırlısı olsun inşallah
ben pek anlayamadimBu da benim testim. Karartma yaptım sizce çizgi var mı ? Yarın kan vercektim normalde yine dayanamadım test yaptım
Ben erken gebelik testi almistim canımyaa gercekten mi cok sevindim senin testinde boylemiydi nolur boyleydi de
hmmm anladimmBen erken gebelik testi almistim canım
Çok hafif çizgi varmerhaba kizlar testime bakarmisiniz adetime 1 gun kaldi dayanamadim yaptim. Ben ikinci cizgiyi gormek istedigim icin mi goruyorum yoksa gercekten gorunuyo mu
Bunları görünce benim ki c deki kadar nettiBu da benim testim. Karartma yaptım sizce çizgi var mı ? Yarın kan vercektim normalde yine dayanamadım test yaptım
ahh insallahhÇok hafif çizgi var
Naptın canım tekrar test yaptın mıahh insallahh
yapmadim bugun adet gunumNaptın canım tekrar test yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?