- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
İnşAllah vardır inşAllah hamilesindir canımyapmadim bugun adet gunumolmazsa yarin sabah yapicam ama hic olacak gibide hissetmiyorum ama hamile gjbide hissetmiyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah vardır inşAllah hamilesindir canımyapmadim bugun adet gunumolmazsa yarin sabah yapicam ama hic olacak gibide hissetmiyorum ama hamile gjbide hissetmiyorum
![]()
valla olacaksa bugun olsun gecikmeli olmasin umitlenmiyim bosunaİnşAllah vardır inşAllah hamilesindir canım![]()
Ben bile heyecanlandım senin yerinevalla olacaksa bugun olsun gecikmeli olmasin umitlenmiyim bosuna![]()
Allah isteyen herkese nasip etsinnnBende istiyorum yaaa![]()
bide bana sorBen bile heyecanlandım senin yerine
Amin amiiinAllah isteyen herkese nasip etsinnnbanada banada
hamile gibi hissetmiyorum acaba bu bi belirtimidirBen çok silik gördüm testte..
Inşallah hamilesindir![]()
Herkeste belirti olmayabilir cnm..hamile gibi hissetmiyorum acaba bu bi belirtimidir![]()
yok saka yapiyorum zaten evet belirtiler sonra basliyo zaten bende belirti flan yok psikolojikte yok yaniHerkeste belirti olmayabilir cnm..
Belirtiler 5 hafta dolduktan sonra basliyo zaten![]()
Kan ver garanti olsun cnmyok saka yapiyorum zaten evet belirtiler sonra basliyo zaten bende belirti flan yok psikolojikte yok yanibakalim bekliyorum
bugun bi aksilik olmazsa yarin sabah test yapip sonuca gore kan vercem burayada yazicamKan ver garanti olsun cnm
Haber ver bizede
hafiften karnim agirmaya basladi galiba gelecekHadi hayırlısı olsun hakkında cnm![]()
sagol canim bugun gunumdu ama olmadim halaCok cok cok zorlayınca görünüyor gibi tekrarlamak lazım hayirlisi olsun
Benimde 7 gun gecti hala olmadim ama hel idrar hem kan negatifsagol canim bugun gunumdu ama olmadim hala![]()
galiba biraz stres yapiyoruzBenimde 7 gun gecti hala olmadim ama hel idrar hem kan negatif![]()
Sanirim farkinda olmadan oylegaliba biraz stres yapiyoruz