- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
İnşAllah vardır inşAllah hamilesindir canımyapmadim bugun adet gunumolmazsa yarin sabah yapicam ama hic olacak gibide hissetmiyorum ama hamile gjbide hissetmiyorum
valla olacaksa bugun olsun gecikmeli olmasin umitlenmiyim bosunaİnşAllah vardır inşAllah hamilesindir canım
Ben bile heyecanlandım senin yerinevalla olacaksa bugun olsun gecikmeli olmasin umitlenmiyim bosuna
Allah isteyen herkese nasip etsinnnBende istiyorum yaaa
bide bana sorBen bile heyecanlandım senin yerine
Amin amiiinAllah isteyen herkese nasip etsinnnbanada banada
hamile gibi hissetmiyorum acaba bu bi belirtimidirBen çok silik gördüm testte..
Inşallah hamilesindir
Herkeste belirti olmayabilir cnm..hamile gibi hissetmiyorum acaba bu bi belirtimidir
yok saka yapiyorum zaten evet belirtiler sonra basliyo zaten bende belirti flan yok psikolojikte yok yaniHerkeste belirti olmayabilir cnm..
Belirtiler 5 hafta dolduktan sonra basliyo zaten
Kan ver garanti olsun cnmyok saka yapiyorum zaten evet belirtiler sonra basliyo zaten bende belirti flan yok psikolojikte yok yanibakalim bekliyorum
bugun bi aksilik olmazsa yarin sabah test yapip sonuca gore kan vercem burayada yazicamKan ver garanti olsun cnm
Haber ver bizede
hafiften karnim agirmaya basladi galiba gelecekHadi hayırlısı olsun hakkında cnm
sagol canim bugun gunumdu ama olmadim halaCok cok cok zorlayınca görünüyor gibi tekrarlamak lazım hayirlisi olsun
Benimde 7 gun gecti hala olmadim ama hel idrar hem kan negatifsagol canim bugun gunumdu ama olmadim hala
galiba biraz stres yapiyoruzBenimde 7 gun gecti hala olmadim ama hel idrar hem kan negatif
Sanirim farkinda olmadan oylegaliba biraz stres yapiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?