cok cok zor gorunuyo zaten gorunmuyo gibi bise neyse yarini bekliyim bakalimVar gibi yok gibi de bekle bence cnm 1 gün kalmış zaten
evet oylr yapmayi dusunuyorum insallah vardir insallahT yazan yere degil de diger taraftan altta minicik var gibi. Yarin hatta garanti olmasi icin Persembe sabahi ilk idrarla deneyin. Allah gonlunuze gore versin.
Amin, insallah.evet oylr yapmayi dusunuyorum insallah vardir insallah
hmmmBen göremedim canım
bende goremedim
yaa umitlenmeye basladmBence var
Bidahaki aya nasip olur inşallah
daha ilk denemeBidahaki aya nasip olur inşallahne kadardır istiyorsunuz canım
Kız senidaha ilk denemeo yuzden cok uzulmicem ama bende kist var doktor cocuk yap dedi o yuzden uzuluyorum olmazsa diye
ya yok aslinda daha yeni evliyim 1 sene sonra cocuk yapariz dedik ama doktor kistin buyuyo gebeligr engrl olabilir o yuzden bu aydan itibaren korunmayi birak dedi o yuzden korktum ya olmazsa diye. Yoksa daha ilk deneme yani cok uzulecek bisey yok ama isteKız senibenim 18. Ayım ama henüz olmadı aldığın bi tedavi varmı diycem ama ilk ayınmış
Canım bu ay olmazsa diğer ay olur inşallahya yok aslinda daha yeni evliyim 1 sene sonra cocuk yapariz dedik ama doktor kistin buyuyo gebeligr engrl olabilir o yuzden bu aydan itibaren korunmayi birak dedi o yuzden korktum ya olmazsa diye. Yoksa daha ilk deneme yani cok uzulecek bisey yok ama iste
ilac kullandim bi ise yaramadi 9 aydir tedavi gorum gitmedi evlenince gider dediler aksine buyuduCanım bu ay olmazsa diğer ay olur inşallahhem kist için tedavi vermedi mi dr
İnşallah meleğin geliyordur canımilac kullandim bi ise yaramadi 9 aydir tedavi gorum gitmedi evlenince gider dediler aksine buyuduinsallah hayirlisi bakalim yarin bellir olur
insallahhhhhİnşallah meleğin geliyordur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?