• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız?

Yav he hee

Kuşlar kanatlarıyla, insanlar umutlarıyla yükselir
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
1.076
2.599
133
Adete 5 gün var ama böyle çıktı sizce var mı birşeyler yarın tekrarlycam bakalım

Eklentiler

• Screenshot_20190324-052243.jpg
    Screenshot_20190324-052243.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_20190324_051430.jpg
    IMG_20190324_051430.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 131
Canım idrarı fazla mı damlattın acaba testi tekrarla. Var gibi gözüküyor
Aslında fazla damlatmadım ama sonradan öyle oldu al bi gebelik testi. Yarın sabah tekrarlycam bakalım tekrardan atrım sonucu. ❤ İnşallah vardır belirtilerim çok. Hayırlısı bakalım. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. 💕 😘💕

Var büyük ihtimall. 2. Çizgi gözüküyor silikte olsa ikinci çizgi pozitiftir..

Aslında fazla damlatmadım ama sonradan öyle oldu al bi gebelik testi. Yarın sabah tekrarlycam bakalım tekrardan atrım sonucu. ❤ İnşallah vardır belirtilerim çok. Hayırlısı bakalım. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. 💕😘💕
Rica ederim canım sonucu yazarsın buraya merak ettim inşallah vardır 🙏🏻♥️

Aminn canım sonuç ne zaman çıkıcak 😍
Ya devlet hastanesinin aciline gittim yapmadılar 2 tane devlet hastanesine gittim ikisi de yapmadı. Sonra özele gittim 10 dk da çıkar dediler ve negatif dediler bu ne oluyo anlamıyorum 🙄😔

Ya devlet hastanesinin aciline gittim yapmadılar 2 tane devlet hastanesine gittim ikisi de yapmadı. Sonra özele gittim 10 dk da çıkar dediler ve negatif dediler bu ne oluyo anlamıyorum 🙄😔
Hadi yaaa :KK43: benim özelde 2 saat sonra çıkmıştı nasıl 10 dakkada çıkıyormuş ki

Bekle canm adet gününü bakalm carsa cıkar inşallah .. kan testi net sonuc ama erken daha bekle adetinni iyice geçsn günün tekrarlarsın
10 dakika içinde söyledi bana sadecw negatif dedi anlamadım hiç birşey. Aynen beklemekten başka çare yok yıkıldım zaten çok teşekjür ederim yorumunuz için. 💕

Back