- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.599
- 133
- Konu Sahibi Yav he hee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında fazla damlatmadım ama sonradan öyle oldu al bi gebelik testi. Yarın sabah tekrarlycam bakalım tekrardan atrım sonucu. ❤ İnşallah vardır belirtilerim çok. Hayırlısı bakalım. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.Canım idrarı fazla mı damlattın acaba testi tekrarla. Var gibi gözüküyor
Ayyy inşallah umut oluyosunuz bana çok teşekkür ederim.Var büyük ihtimall. 2. Çizgi gözüküyor silikte olsa ikinci çizgi pozitiftir..
Bende şimdi test almaya gidiyorum tekrar sende git tekrar alAyyy inşallah umut oluyosunuz bana çok teşekkür ederim.![]()
Rica ederim canım sonucu yazarsın buraya merak ettim inşallah vardırAslında fazla damlatmadım ama sonradan öyle oldu al bi gebelik testi. Yarın sabah tekrarlycam bakalım tekrardan atrım sonucu. ❤ İnşallah vardır belirtilerim çok. Hayırlısı bakalım. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.![]()
https://m.mavikadin.com/karbonatla-limonla-dis-macunu-camasir-suyu-sirke-ile-hamilelik-testi eğer yapamıyorsan bunları dene bakim çıkacakmı bende merak ettimAyyy inşallah umut oluyosunuz bana çok teşekkür ederim.![]()
Insallah hamissindr kuzumKan testine gidiyorum. Dua edin bana lütfen.![]()
Hadi bakalimmm hayırlısı olsun inşallah canımKan testine gidiyorum. Dua edin bana lütfen.![]()
Aminn canım sonuç ne zaman çıkıcakÇook teşekkür ederim hayırlısı neyse o olsun evet![]()
Ya devlet hastanesinin aciline gittim yapmadılar 2 tane devlet hastanesine gittim ikisi de yapmadı. Sonra özele gittim 10 dk da çıkar dediler ve negatif dediler bu ne oluyo anlamıyorumAminn canım sonuç ne zaman çıkıcak![]()
Hadi yaaaYa devlet hastanesinin aciline gittim yapmadılar 2 tane devlet hastanesine gittim ikisi de yapmadı. Sonra özele gittim 10 dk da çıkar dediler ve negatif dediler bu ne oluyo anlamıyorum![]()
Hiç birşey anlamadım valla sinir oldum ya çok üzgünüm bilmiyorum ne olck regle 5 gün var işte dahaHadi yaaabenim özelde 2 saat sonra çıkmıştı nasıl 10 dakkada çıkıyormuş ki
Bekle canm adet gününü bakalm carsa cıkar inşallah .. kan testi net sonuc ama erken daha bekle adetinni iyice geçsn günün tekrarlarsınHiç birşey anlamadım valla sinir oldum ya çok üzgünüm bilmiyorum ne olck regle 5 gün var işte dahavar mıdır sizce
10 dakika içinde söyledi bana sadecw negatif dedi anlamadım hiç birşey. Aynen beklemekten başka çare yok yıkıldım zaten çok teşekjür ederim yorumunuz için.Bekle canm adet gününü bakalm carsa cıkar inşallah .. kan testi net sonuc ama erken daha bekle adetinni iyice geçsn günün tekrarlarsın