• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız kızlar

arya0707

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
50
13
8
27
Kızlar merhaba ben inanamıyorum bu ay sadece iki kez ilişki oldu adetim 4 gün gecikti biri erken biri normal kaset test şimdi bunların yanılma payı var mı bi bakar mısınız ilk defa olucak olursa
image.webp

Kızlar merhaba ben inanamıyorum bu ay sadece iki kez ilişki oldu adetim 4 gün gecikti biri erken biri normal kaset test şimdi bunların yanılma payı var mı bi bakar mısınız ilk defa olucak olursa Eki Görüntüle 3558188
Bukadar kırmızı çıkarmazdı bence canım hani kop koyu yalancı pozitif ben hiç görmedim duymadımda inşallah doğrudur bana göre hamilesin🙏🏼☘️

Lütfen bize de haber ver inşallah güzel haber verirsin dualarım seninle birilerinin hamile olduğunu görmek daha çok umutlandiyor daha çok seviniyorum
Kesinlikle haber vericem rabbim isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah çok teşekkür ederim duaların için 🥹❤️❤️

Kesinlikle hamilesin cnm bende 20 gün önce yaptım böyle çıktı testim sağlık ocağında kan verdım pozitif çıktı gebelık yenı olduğu için silik çıkıyo teste hayır'lı olsun inşallah 🌹

Ay hayırlı olsun 🫶🏻 belirtileriniz varmıydı
Çok teşekkür ederimm 🫶🏼 adet olcakmış gibi sancım oluyor çok şiddetli değil ama sonra terleyip ani üşümelerim çok fazla şuan da ateşim yüksek bir de gögüslerim çok hassas normalde bu derece hassas hiç olmamıştı başka bir belirtim yok canım

Back
X